Σε μπελάδες έχει μπει η αστυνομία για το ντέρμπι του Τορίνο την Κυριακή καθώς, όπως αναφέρει και η Gazzetta dello Sport, οπαδοί της Γιουβέντους έχουν πάρει εισιτήρια για όλες τις θύρες!
Η «Τόρο» έδωσε στους Μπιανκονέρι τα 1.800 εισιτήρια που αντιστοιχούν στη θύρα των φιλοξενούμενων, αυτά εξαντλήθηκαν αμέσως αλλά το πρόβλημα για τις Αρχές είναι ότι οπαδοί της Γιούβε έχουν πάρει εισιτήρια σε όλες τις θύρες, πράγμα που σημαίνει ότι παντού οι οπαδοί των δύο ομάδων θα είναι... ανακατεμένοι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, σύμφωνα με την Gazzetta, εστιάζεται στη θύρα Primavera καθώς οι Γιουβεντίνοι έχουν πάρει... 1.500 εισιτήρια για εκεί και αστυνομία και σεκιούριτι προβληματίζονται για το πώς θα καταφέρουν να μπουν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Ολα αυτά γίνονται επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο για πρώτη φορά στην ιστορία η Γιουβέντους να πανηγυρίσει το Scudetto στην έδρα της συμπολίτισσας της. Αν δε νικήσει η Νάπολι την Πεσκάρα το Σάββατο, οι Μπιανκονέρι με νίκη την Κυριακή στέφονται και μαθηματικά πρωταθλητές και αυτό δεν είναι ένα σενάριο που αρέσει και πολύ στις Αρχές αυτή τη στιγμή...
 (Gazzetta.gr από Παναγιώτης Παλλαντζάς)