Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Όλα δείχνουν… Γιουβέντους

Η Γιουβέντους είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Κολάροφ, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα ιταλικά Μέσα.
Μάλιστα, η γνωστή εφημερίδα «Tuttosport» αναφέρει πως είναι θέμα χρόνου να δούμε τον 27χρονο Σέρβο να φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας. Οι «μπιανκονέρι» έχουν συζητήσει ήδη με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι για την περίπτωση του διεθνούς μπακ και πλέον περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις των Άγγλων, κάτι που δεν πρόκειται να αργήσει.
Οι άνθρωποι της Γιουβέντους προσφέρουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη τη νέα χρονιά και προτείνουν να δώσουν άλλα 5,5 το επόμενο καλοκαίρι για την αγορά των δικαιωμάτων του Κολάροφ. Πολλοί στο Νησί θεωρούν πως η πρόταση δεν καλύπτει τους «πολίτες», όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Άλλωστε, καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών αναμένεται να παίξουν και οι προθέσεις του Σέρβου, ο οποίος δείχνει να μην επιθυμεί να συνεχίσει στο Μάντσεστερ αν δεν του εγγυηθεί κάποιος από την ομάδα, ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην αρχική ενδεκάδα του συλλόγου τη νέα χρονιά.
Παράλληλα, η «Tuttosport» υπογραμμίζει στο σχετικό δημοσίευμά της, ότι ο Κάρλος Τέβες θα μπορούσε να βοηθήσει εξίσου στη μετακόμιση του Κολάροφ στο Τορίνο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα γράφει η γνωστή εφημερίδα, ο Αργεντινός ενημέρωσε ήδη τον άλλοτε συμπαίκτη του για το κλίμα που βρήκε στην Ιταλία και τους «μπιανκονέρι» και σίγουρα αυτά που του είπε είναι ιδιαίτερα θετικά.
Πηγη forzaitalia.gr

Ξανά Τουρκία ο Τσίγκλερ;

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα την Μπεσίκτας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρέτο Τσίγκλερ της Γιουβέντους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της γνωστής ιταλικής εφημερίδας «La Gazzetta dello Sport».
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο 27χρονος μπακ αναμένεται να μετακομίσει και πάλι στην Κωνσταντινούπολη, μιας και η συμφωνία με την ομάδα της γειτονικής μας χώρας θεωρείται σχεδόν σίγουρη. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για τις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στις επόμενες μέρες.
Η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας ζητούσε περίπου 4 εκατομμύρια για την παραχώρηση του διεθνούς Ελβετού, ωστόσο το ποσό που θα βάλουν τελικά στα ταμεία τους αναμένεται να είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγη forzaitalia.gr

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Χαμός με τις φανέλες του Τέβες!

Εξαφανίζονται οι νέες φανέλες με τον αριθμό «10» και το όνομα του Κάρλος Τέβες, αφού από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους είναι πρώτες στις προτιμήσεις των φίλων της Γιουβέντους.
Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα με το 95% των εμφανίσεων που… έκαναν φτερά από τα ράφια τις τελευταίες τρεις ημέρες να είναι του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των πρωταθλητών Ιταλίας, κάτι που δείχνει πως οι οπαδοί έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι από την επιλογή των ανθρώπων της ομάδας.
Το μεγάλο στοίχημα του 29χρονου επιθετικού είναι να καταφέρει να ανταποκριθεί στο… βάρος της συγκεκριμένης φανέλας, μιας και ο αριθμός αυτής είναι πολύ σημαντικός για την ιστορία του συλλόγου. Ο τελευταίος που φόρεσε το «10» στην πλάτη ήταν ο μεγάλος αρχηγός της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.
Πηγη forzaitalia.gr
 

Ερχεται (και) ο Γιορέντε

Μετά τον Κάρλος Τέβες, στο Τορίνο φτάνει και ο Βάσκος επιθετικός για να παρουσιαστεί. Τελειώνει του Ογκμπόνα.
Μετά τον πανικό που προκάλεσε η μεταγραφή του Απάτσι, στο δυναμικό των Μπιανκονέρι θα ενταχθεί με κάθε επισημότητα και ο Φερνάντο Γιορτέντε, που από τον Ιανουάριο έχει κλείσει ως ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Βάσκος φορ θα πατήσει το πόδι του στο Τορίνο το πρωί της Δευτέρας (01/07) και την Τρίτη (02/07) θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση των Μπιανκονέρι.
Την ίδια στιγμή, στην Γιουβέντους δεν χάνουν χρόνο για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν αφού θέλουν να συμπληρωθεί το ρόστερ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ο Αντόνιο Κόντε είχε ζητήσει έναν κεντρικό αμυντικό για κάλυψη στη βασική τριάδα και την ίδια μέρα της παρουσίασης του Γιορέντε αναμένεται να κλείσει και η μεταγραφή του Αντζελο Ογκμπόνα από την Τορίνο με την Γκρανάτα να βάζει στα ταμεία της το πολύ 10 εκατ. ευρώ συν το 50% των δικαιωμάτων του Τσίρο Ιμόμπιλε (πέρυσι δανεικός στην Τζένοα).
Πηγη gazzetta.gr

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

«Σκάει» πρόταση για Ντε Τσέλιε

Ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είναι έτοιμη να στείλει στα γραφεία της Γιουβέντους επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Πάολο Ντε Τσέλιε.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του «Talksport», η Στόουκ ενδιαφέρεται πολύ έντονα για την απόκτηση του 26χρονου Ιταλού και είναι έτοιμη να ξεκινήσει τις διαδικασίες απόκτησής του κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει, πως για να ολοκληρωθεί μια ενδεχόμενη μετακόμιση του παίκτη στα γήπεδα του Νησιού, απαιτούνται περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ.
Εμείς να αναφέρουμε, ότι η Στόουκ παρακολουθεί τον Ντε Τσέλιε από τα μέσα της προηγούμενης περιόδου και το όνομά της έχει ακουστεί και πάλι για τον αριστερό μπακ των πρωταθλητών Ιταλίας, που δύσκολα θα πουν «όχι» σε μια μεταγραφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή σε κάποια άλλη ομάδα. Άλλωστε, όπως φάνηκε και την περασμένη σεζόν, ο νεαρός άσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε.
Πηγη forzaitalia.gr

Ανακοινώνει και Ογκμπόνα

Μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για να μετακομίσει στην… άλλη πλευρά του Τορίνο ο Άντζελο Ογκμπόνα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «La Stampa» η Γιουβέντους θα ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού την ερχόμενη Δευτέρα (1/7).
Οι διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Τορίνο βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και όπως φαίνεται η «χρυσή» τομή έχει ήδη βρεθεί, ώστε ο Ιταλός διεθνής που αρέσει πολύ στον Αντόνιο Κόντε να φοράει τη φανέλα των πρωταθλητών από τη νέα χρονιά.
Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Ογκμπόνα θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπιανκονέρι», με τις ετήσιες αποδοχές του να ξεπερνούν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ .
Πηγη forzaitalia.gr

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τέβες για capocannoniere

Ο πανικός για τον Αργεντινό δεν βρίσκεται μόνο ανάμεσα στους τιφόζι της Γιουβέντους αλλά και στις εταιρίες στοιχημάτων.
Το ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα της Μεγάλης Κυρίας ήρθε για να κάνει τη διαφορά και αυτό θεωρούν και τα περισσότερα γραφείων στοιχημάτων, που έχουν τοποθετήσει τον 29χρονο ως Νο1... ύποπτο για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Ο Τέβες είναι γνωστός για το δολοφονικό ένστικτό του και σε συνδυασμό με την πιθανή αποχώρηση του Καβάνι από το Campionato, ο πρώην άσος των Γιουνάιτεντ και Σίτι είναι το πρώτο φαβορί για να τερματίσει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ και προσφέρεται σε απόδοση περίπου 3 προς 1.
Πηγη gazzetta.gr

Στη Ρώμη το Σούπερ Καπ

Για πρώτη φορά ο τελικός του Supercoppa Italiana θα διεξαχθεί στην έδρα του κυπέλλούχου και όχι του πρωταθλητή.
Σύμφωνα με τον κανονισμό, το Σούπερ Καπ διεξάγεται πάντα στο γήπεδο της ομάδας που κατέκτησε το Scudetto εκτός κι αν υπάρξει συμφωνία για πόλη εκτός Ιταλίας, όπως συνέβη κάποιες φορές στο παρελθόν, με πιο πρόσφατο τον περσινό αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι.
Φέτος οι Μπιανκονέρι, επειδή θα είναι στις ΗΠΑ για φιλικούς αγώνες, δεν ήθελαν να γίνει ξανά το ματς στο Πεκίνο αλλά η Λάτσιο επέμενε σε αυτό, με τον πρόεδρο της, Κλαούντιο Λοτίτο, να τονίζει πως δε θα δεχθεί να γίνει το παιχνίδι στο Juventus Stadium.
Τελικά, όπως αποφάσισε η Lega την Πέμπτη, το Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου στο Ολίμπικο της Ρώμης, με τη Γιουβέντους να γνωστοποιεί πως θα καταθέσει έφεση για αλλαγή απόφασης.
Πηγη gazzetta.gr

Επαφές με Γιουβέντους ο Κολάροφ

Σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους βρίσκεται ο αριστερός μπακ-χαφ της Μάντσεστερ Σίτι, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του.
Μετά την απόκτηση του Κάρλος Τέβες από τη Μάντσεστερ Σίτι, η Γιουβέντους βρίσκεται σε συζητήσεις για μια ακόμα μεταγραφή από τους «Πολίτες», η οποία ακούει στο όνομα του Αλεξάντερ Κολάροφ.
Όπως δήλωσε ο ίδιος σε ραδιόφωνο της Σερβίας, βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά της Γιουβέντους και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες με την επιστροφή του στο Μάντσεστερ.
«Τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαι σε επαφή με τη Γιουβέντους και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Είμαι χαρούμενος στο Μάντσεστερ, ωστόσο θέλω να παίζω περισσότερο. Τα λεφτά δεν είναι το παν για μένα. Θα δεχόμουν ακόμη και μείωση προκειμένου να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής», επισήμανε ο Κολάροφ.
Πηγη gazzetta.gr

«Τιμή μου να φοράω το 10 στη Γιούβε»


Ο Κάρλος Τέβες παρουσιάστηκε επίσημα από τη Γιουβέντους και στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός που φτάνει στη «Γηραιά Κυρία» από τη Μάντσεστερ Σίτι θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο δέκα, το οποίο είχε τιμήσει με την πολύχρονη παρουσία του στη Γιούβε, ο μεγάλος Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.
Ο Τέβες στις δηλώσεις κατά την παρουσίασή του τόνισε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο να φορέσει το νούμερο της φανέλας με το οποίο ο Ντελ Πιέρο έκανε πράγματα και θαύματα με τους μπιανκονέρι.
«Το νούμερο δέκα είναι ένα νούμερο με μεγάλη υπευθυνότητα καθώς το είχαν φορέσει μεγάλοι αστέρες του παρελθόντος και τελευταίος ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Για μένα αποτελεί τιμή που φοράω τη φανέλα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τέβες, ο οποίος γνωστοποίησε πως από μόνος του ήθελε να φύγει από τη Σίτι για χάρη της Γιουβέντους.
«Μίλησα με τον Πελεγκρίνι και του ξεκαθάρισα πως ήθελα να αποχωρήσω από τη Μάντσεστερ Σίτι μιας και ένοιωσα ότι ο κύκλος μου εκεί είχε κλείσει. Ευχαριστώ τη Μάντσεστερ Σίτι για τα όμορφα χρόνια που πέρασα εκεί και τη Γιουβέντους για την προσπάθεια που κατέβαλε για να με φέρει εδώ», τόνισε ο Αργεντινός επιθετικός.
Επιπλέον ο Τέβες αποκάλυψε και το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει η Μίλαν στο παρελθόν για την απόκτησή του, μεταγραφή όμως που ποτέ δεν προχώρησε: «Είχε μιλήσει με τον Αντριάνο Γκαλιάνι πριν από ένα χρόνο για δύο με τρεις φορές. Τώρα όμως είμαι παίκτης της Γιουβέντους και είμαι χαρούμενος εδώ».

Έκλεισε Τέβες η Γιουβέντους


Η Γιουβέντους συμφώνησε με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Κάρλος Τέβες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Στα 9.000.000 ευρώ η συμφωνία + 3.000.000 ευρώ με τα μπόνους.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών, με απολαβές 5.500.000 ευρώ τον χρόνο.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Μπορεί άλλα 10 χρόνια ο Πίρλο…»

Πολλοί στην Ιταλία πιστεύουν πως ο Μάρκο Βεράτι μπορεί να εξελιχθεί στον… επόμενο Πίρλο, μιας και τα αγωνιστικά προσόντα του νεαρού ποδοσφαιριστή δείχνουν να ταιριάζουν σε μεγάλο βαθμό με αυτά που είχε… βγάλει προς τα έξω ο 34χρονος μέσος σε νεαρότερη ηλικία.
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, που συμμετείχε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της εθνικής Ελπίδων της πατρίδας του, κρατάει χαμηλούς τόνους όσον αφορά τον παραπάνω προσδιορισμό και όντας «μαγεμένος» με αυτά που βλέπει από τον Πίρλο, δηλώνει πως ο γερόλυκος ποδοσφαιριστής έχει ακόμα μια… δεκαετία μπροστά του:
«Με κολακεύει το γεγονός ότι με παρομοιάζουν με τον Πίρλο, όμως σύμφωνα με αυτά που βλέπω το τελευταίο διάστημα από τον ίδιο, θεωρώ πως μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο για ακόμα 10 χρόνια…», είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα «Tuttosport» ο ταλαντούχος νεαρός της Παρί Σεν Ζερμέν.
Πηγη Forzaitalia.gr

Πήρε Ασαμόα η Γιούβε

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι αγόρασε το υπόλοιπο 50% του Κβάντβο Ασαμόα για 9 εκατ. ευρώ από την Ουντινέζε, ενώ η ανανεώθηκε η συνιδιοκτησία για τον Ίσλα.
Οι μπιανκονέρι έπραξαν το αναμενόμενο και ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του υπόλοιπου 50% των δικαιωμάτων του Ασαμόα. Ο Γκανέζος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ενώ η Ουντινέζε έβαλε στα ταμεία της 9 εκατ, ευρώ. Από την άλλη ανανεώθηκε η συνιδιοκτησία του Μαουρίσιο Ίσλα, για τον οποίο ενδιαφέρεται ζεστά η Ίντερ (για την αγορά του 50% που κατέχει η Γιουβέντους).
Πηγη gazzetta.gr

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Αγόρασε Πελούζο η Γιουβέντους

Με τη φανέλα της Γιουβέντους θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Φεντερίκο Πελούζο, ως παίκτης της ομάδας και όχι ως δανεικός, καθώς οι πρωταθλητές Ιταλίας προχώρησαν στην αγορά των δικαιωμάτων του από την Αταλάντα.
Οι «μπιανκονέρι» έδωσαν περίπου 4,8 εκατομμύρια ευρώ στο σύλλογο του Μπέργκαμο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο δικό τους τον 29χρονο μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Ο έμπειρος Ιταλός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2017.
«Η Γιουβέντους είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την μεταγραφή του Φεντερίκο Πελούζο από την Αταλάντα. Στην ομάδα θα δοθεί το ποσό των 4,8 εκατ. ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Ο παίκτης θα παραμείνει στη Γιουβέντους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Πηγη Forzaitalia.gr

«Δεν πουλάμε τον Μαρκίζιο…»

Τα σενάρια που ήθελαν τους ανθρώπους της Γιουβέντους να σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσουν τον Κλαούντιο Μαρκίζιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διέψευσε ο Μπέπε Μαρότα.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων με οικονομική ευχέρεια, ωστόσο όπως φαίνεται πρόθεση των «μπιανκονέρι» είναι να κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα τέλος στο σίριαλ που πήγε να δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες.
Ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας τόνισε πως δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό της διοίκησης να παραχωρήσει τον διεθνή μέσο σε άλλο σύλλογο: «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να πουλήσουμε τον Μαρκίζιο. Τον Σεπτέμβριο του 2012 ανανεώσαμε τη συνεργασία μας μαζί του, αυξάνοντας μάλιστα τις οικονομικές του απολαβές. Νομίζω πως αυτό δείχνει καθαρά την πρόθεσή μας, που δεν είναι άλλη από την παραμονή του παίκτη στην ομάδα μας», είπε αρχικά στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «calciomercato.com», για να ολοκληρώσει:
«Αν έρθει στα γραφεία του συλλόγου μία εξωπραγματική πρόταση, τότε θα το ξανασκεφτούμε. Επειδή, όμως, δεν υπάρχει κάποια τέτοια προσφορά, δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με το θέμα».
Πηγη Forzaitalia.gr

“Κλείνει” Μπεράρντι η Γιούβε…

Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της νεοφώτιστης Σασουόλο, Νέρεο Μπονάτο, οι πρωταθλητές Ιταλίας ενδιαφέρονται για το νεαρό επιθετικό της ομάδας, Ντομένικο Μπεράρντι.
Ο Μπεράρντι, που την 1η Αυγούστου θα κλείσει τα 19 του χρόνια, αν υπογράψει τελικά στη μεγάλη κυρία, θα παραμείνει στην ομάδα της επαρχίας της Μόντενα και την επόμενη σεζόν, παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του.
«Η Γιουβέντους πολύ κοντά στο να “κλείσει” τον Μπεράρντι», ανέφερε ο Μπονάτο στην “Tuttosport” και συνέχισε: «Ωστόσο αυτή τη στιγμή (οι“μπιανκονέρι”) κινούνται γι’ άλλες μεταγραφικές κινήσεις. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον ποδοσφαιριστή και για την επόμενη σεζόν εδώ. Σίγουρα έχει μεγάλες ικανότητες και το μέλλον του ανήκει σε μεγάλη ομάδα».
Πηγη Forzaitalia.gr

Διαφορά για Ισλα

Η Γιουβέντους δέχεται να παραχωρήσει τον Χιλιανό, η Ιντερ θέλει να τον αποκτήσει αλλά συμφωνία δεν υπάρχει ως τώρα.
Ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι θέλει τη νέα σεζόν να παίζει συνεχώς καθώς υπάρχει μπροστά μας το Μουντιάλ. Η Γιούβε, όπως φαίνεται, δεν έχει κάποια διάθεση να πιστέψει περισσότερο στον Ισλα και είναι από τους παίκτες που παραχωρούνται με την κατάλληλη πρόταση.
Αυτή, σύμφωνα με τους Ιταλούς, είναι 7,5 εκατ. ευρώ. Τόσα θέλει η πρωταθλήτρια για να πουλήσει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη (το άλλο 50% θα το διατηρήσει η Ουντινέζε), με την Ιντερ να προσφέρει ως τώρα 5-5,5 εκατ. ευρώ.
Τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η Γιουβέντους θα ήθελε να καλυφθεί η διάφορα με έναν από τους Μπάρντι ή Ντάνκαν αλλά οι Νερατζούρι δε θέλουν να παραχωρήσουν κάποιον από τους πιτσιρικάδες και θα επανέλθουν με νέα πρόταση.
Πηγη gazzetta.gr

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ζητάει Μάτρι για Ζουνίγκα…

Το «φλερτ» της Γιουβέντους με τον ποδοσφαιριστή της Νάπολι, Ζουνίγκα το γνωρίζουμε εδώ και αρκετό διάστημα. Το ίδιο και οι άνθρωποι των «παρτενοπέι» που σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία, ζητούν να… πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το όνομα του Αλεσάντρο Μάτρι, ώστε να συζητήσουν με τους πρωταθλητές.
Το συμβόλαιο του Κολομβιανού άσου λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι άνθρωποι της Νάπολι δεν επιθυμούν να τον χασουν ως ελεύθερο την επόμενη χρονιά. Από την στιγμή που η ανανέωσή του δείχνει να… κολλάει, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον 27χρονο διεθνή με τη φανέλα κάποιας άλλης ομάδας τη νέα χρονιά. Άλλωστε, δεν είναι μόνο η Γιουβέντους που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη, μιας και στο... παιχνίδι βρίσκονται και άλλοι σύλλογοι, κυρίως από την Ιταλία.
Πάντως, όπως υποστηρίζει μεγάλη μερίδα των ιταλικών Μέσων, στη Νάπολι είναι αποφασισμένοι να μιλήσουν με τους «μπιανκονέρι» μόνο εάν υπάρξει το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Μάτρι ως έμψυχο αντάλλαγμα.
Πηγη forzaitalia.gr

Κλείνει Ζάζα, Ρετζίνι η Γιούβε

Μετά τον Ντομένικο Μπεράρντι, η Γιουβέντους αποκτά άλλους δύο ταλαντούχους πιτσιρικάδες, συνεχίζοντας το παιδομάζωμα.
Ο Ζάζα, 21 ετών επιθετικός με 18 γκολ σε 35 αγώνες με την Ασκολι φέτος στη Serie B, βρέθηκε και στο στόχαστρο των Νάπολι και Μίλαν αλλά όπως προκύπτει τώρα, η ομάδα στην οποία θα υπογράψει είναι η Γιουβέντους.
Το συμβόλαιο του... μοϊκανού με την Σαμπντόρια λήγει το επόμενο καλοκαίρι και οι Μπιανκονέρι, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, έφτασαν σε οριστική συμφωνία μαζί του για 4ετές συμβόλαιο ενώ ενημέρωσαν και τους Μπλουτσερκιάτι για αυτό, με τις δύο ομάδες να κλείνουν ραντεβού για τις επόμενες μέρες ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.
Πέραν του Ζάζα, στη Γιουβέντους κλείνει και ο Βάσκο Ρετζίνι, διεθνής με την ελπίδων της Ιταλίας, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, έπαιξε φέτος ως δανεικός από την Σαμπντόρια στην Εμπολι και ήταν στη λίστα και της Μίλαν.
Θεωρείται σίγουρο πως οι Ζάζα και Ρετζίνι θα παραχωρηθούν για ένα χρόνο σε άλλες ομάδες ως δανεικοί ενώ ο Μπεράρντι θα αγωνιστεί, επίσης με δανεισμό, στη Σασουόλο για να τη βοηθήσει στην παρθενική της παρουσία στη Serie A.
Πηγη gazzetta.gr

Η πολιτεία της Γιούβε

Μετά την κατασκευή του γηπέδου, η Γιουβέντους βάζει μπρος πλέον για τη δημιουργία της δικής της... πόλης μέσα στο Τορίνο!
Ο Αντρέα Ανιέλι είχε συμφωνήσει με τον δήμαρχο της πόλης για την (ουσιαστικά) αγορά 180.000 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Continassa της πόλης ώστε να δημιουργηθεί μια Μπιανκονέρα πολιτεία δίπλα από το Juventus Stadium.
Αυτή η συμφωνία επισημοποιήθηκε πλέον καθώς έπεσαν οι υπογραφές, με τη Γιούβε να πληρώνει 11,7 εκατ. ευρώ για το δικαίωμα χρήσης του χώρου για τα επόμενα 99 χρόνια ενώ προβλέπεται και ρήτρα επέκτασης της συμφωνίας.
Τα έργα θα αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2014, η επένδυση -όπως ανακοίνωσε ο Ανιέλι πριν λίγες εβδομάδες- θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ και στον χώρο θα δημιουργηθεί το νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της ομάδας (το Vinovo θα φιλοξενεί στη συνέχεια μόνο τις ακαδημίες), τα νέα γραφεία της ομάδας, ξενοδοχεία, σινεμά, παιχνιδότοποι για οικογένειες και μικρά παιδιά, ένα μεγάλο πάρκο κ.α.
Το μουσείο, εστιατόρια, μπαρ, εμπορικά κέντρα και Juve stores υπάρχουν ήδη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Πηγη gazzetta.gr

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Στο… σφυρί Κουαλιαρέλα, Μάτρι;

Πολύ δύσκολα θα δούμε τους Φάμπιο Κουαλιαρέλα και Αλεσάντρο Μάτρι με τη φανέλα της Γιουβέντους τη νέα χρονιά, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα από την Ιταλία.
Όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «Calciomercato.com», οι δύο επιθετικοί αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν για την ομάδα, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το επόμενο διάστημα και τα χρήματα από ενδεχόμενες πωλήσεις τους θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση ενός τουλάχιστον φορ, με τον Στέφαν Γιόβετιτς να αποτελεί πλέον και τον Νο1 μεταγραφικό στόχων των πρωταθλητών. Για τον 30χρονο επιθετικό ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με πιο έντονο αυτό των Βόλφσμπουργκ και Ζενίτ. Ο Μάτρι, με τη σειρά του, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο συλλόγων, κυρίως της Ιταλίας.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Μίρκο Βούσινιτς, τον οποίο θα πουλήσουν οι άνθρωποι της Γιουβέντους μόνο σε περίπτωση που «σκάσει» στα γραφεία της ομάδας μια καλή πρόταση. Ήδη, έχουν ακουστεί ονόματα ομάδων που μπορούν να διαθέσουν καλά χρήματα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Μπαρτσελόνα), αν όντως επιθυμούν να προχωρήσουν στην απόκτηση του 29χρονου στράικερ.
Όπως φαίνεται, η πώληση ορισμένων ποδοσφαιριστών που δεν θα έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής τη νέα χρονιά αποτελεί… μονόδρομο για τους «μπιανκονέρι», αν δούμε τα χρήματα που ζητούν οι άλλες ομάδες για τις περιπτώσεις π.χ. των Γκονζάλο Ιγκουαϊν και Στέφαν Γιόβετιτς.
Πηγη forzaitalia.gr

«Το 10 ανήκει στον Ντελ Πιέρο»

Τις φήμες που τον ήθελαν να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Γιουβέντους τη φανέλα με τον αριθμό 10 για τη νέα χρονιά διέψευσε με πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter ο Αρτούρο Βιντάλ.
Ο Χιλιανός άσος των πρωταθλητών Ιταλίας, που ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας τη φετινή σεζόν, τόνισε πως ο συγκεκριμένος αριθμός ανήκει στον μεγάλο θρύλο της ομάδας, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο:
«Φίλοι της Γιουβέντους θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ποτέ δεν ζήτησα τη φανέλα με τον αριθμό 10, καθώς η συγκεκριμένη έχει κάτοχο και αυτός είναι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Το νούμερό μου είναι το 23 και ελπίζω με αυτό να γράψω και εγώ ιστορία, όπως ο Αλεσάντρο», έγραψε χαρακτηριστικά ο διεθνή μέσος των «μπιανκονέρι» στο γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Με την κίνησή του αυτή, ο Βιντάλ αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής είναι τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας, αλλά και των ανθρώπων της ομάδας.
Πηγη forzaitalia.gr

Γιουβέντους ή Μονακό…

Ο Πορτογάλος εχτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νάνι, φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το “Old Trafford” το φετινό καλοκαίρι, καθώς δεν φαίνεται να είναι στα βασικά πλάνα και του νέου τεχνικού των "κόκκινων διαβόλων", Ντέιβιντ Μόγιες.
Το συμβόλαιο του 26χρονου άσου λήγει την επόμενη σεζόν κι έτσι οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν σε κάποια άλλη ομάδα, με τις Γιουβέντους και Μονακό να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο. Μία πρόταση περίπου 10.000.000 ευρώ για τον διεθνή άσο, σύμφωνα με την “Daily Mail” , λόγω της λήξης του συμβολαίου του, είναι ικανή να γίνει δεκτή από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ.
Ο Νάνι, αγωνίστηκε για μόλις 11 παιχνίδια στη περσινή Premier League, ενώ ήταν ο μοιραίος στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους “16” του Champions League, καθώς αποβλήθηκε και οι “μπέμπηδες” αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης
Πηγη forzaitalia.gr

Mαρκίζιο, ο περιζήτητος!

Κολακευμένος από τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κινείται για την απόκτησή του, εμφανίστηκε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο.
«Ασφαλώς και με γεμίζει υπερηφάνεια η φήμη περί του ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι απόλυτα τιμητικό αυτό, αλλά οφείλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό για να σχολιάσουμε… Το ποδοσφαιρικό μου μέλλον θα ξεκαθαρίσει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι» είπε ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται ήδη στο Ρίο για να πάρει μέρος στο Confederations Cup με την εθνική ομάδα της Ιταλίας.
Πηγη onsports.gr

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ο κόσμος λέει «όχι» για Μαρκίζιο…

Η Μονακό είναι έτοιμη να προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ στη διοίκηση της Γιουβέντους για να κάνει δικό της τον Κλαούντιο Μαρκίζιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η εφημερίδα «Tuttosport».
Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι Μονεγάσκοι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν στον Ιταλό διεθνή συμβόλαιο που θα του παρέχει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι με τη σειρά τους σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσουν θετικά. Αυτό είναι και το πρώτο σκέλος της είδησης. Ο τίτλος του κειμένου, ωστόσο, πάει στο δεύτερο…
Η γνωστή εφημερίδα ρωτάει τους φίλους των πρωταθλητών για το αν θα έδιναν τον Μαρκίζιο στη Μονακό για 30 εκατομμύρια ευρώ και στην ψηφοφορία που τρέχει στην ιστοσελίδα του γνωστού ιταλικού Μέσου, η απάντηση που κυριαρχεί είναι αυτή του «όχι». Οι επιλογές είναι τρεις: «Ναι», «Να ζητήσει η ομάδα περισσότερα», «Να μην δοθεί ο παίκτης ακόμα και αν είναι να βάλει η Γιουβέντους περισσότερα λεφτά στα ταμεία της». Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου (62,6%) απαντά πως ο παίκτης δεν πρέπει να πουληθεί. Ένα μικρότερο ποσοστό, περίπου 21,1% απαντά πως οι «μπιανκονέρι» θα πρέπει να ζητήσουν περισσότερα χρήματα για να αφήσουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή να φύγει από το Τορίνο, ενώ το 16,2% παρουσιάζεται θετικό σε ενδεχόμενη αποχώρηση του παίκτη.
Πηγη forzaitalia.gr

«Το μέλλον μου στη Γιουβέντους»

Παρά τα σενάρια που ήθελαν το νεαρό άσο της Γιουβέντους, Πoλ Πογμπά, να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ο ίδιος με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους βάζει τέλος σε αυτά, λέγοντας ότι το μέλλον του ανήκει στους “μπιανκονέρι”.
Ο 20χρονος Γάλλος διεκδικεί μία θέση στο βασικό σχήμα της "μεγάλης κυρίας", όμως υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, καθώς στην τριάδα των χαφ αγωνίζονται οι Αρτούρο Βιντάλ, Αντρέα Πίρλο και Κλαούντιο Μαρκίζιο και πρόσφατα δημοσιεύματα έφερναν τον Πογκμπά δυσαρεστημένο κι έτοιμο να αποχωρήσει από το Τορίνο.
«Θα είμαι στη Γιουβέντους και του χρόνου. Το μέλλον μου βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Ήταν καλή χρονιά για μένα. Αισθάνομαι καλά στο Τορίνο και είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι στη Γιουβέντους».
Ο νεαρός διεθνής έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ιταλίας μέχρι το 2016 και φέτος στην παρθενική του σεζόν στη serie A, σημείωσε 5 γκολ σε 28 παιχνίδια.
Πηγη forzaitalia.gr

Γιουβέντους: Παντρεύτηκε ο Κόντε

Tην εκλεκτή της καρδιάς του, Ελισάβετ παντρεύτηκε ο Αντόνιο Κόντε στο Τορίνο.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους, πήγε στην εκκλησία συνοδευόμενος απο την μητέρα του, ενώ στο μυστήριο παρευρέθηκαν η οικογένειά του, μέλη της διοίκησης της διοίκησης της Γιουβέντους, όπως και παίκτες της ομάδας, ενώ ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι οπαδοί πήγαν έξω από την εκκλησία και με πανό.
Καλά στέφανα Αντόνιο!
Πηγη onsports.gr

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Μία Ρεάλ για Κουαλιαρέλα…

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των ανθρώπων της Ρεάλ Σοσιεδάδ φέρεται να βρίσκεται ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα της Γιουβέντους.
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Tuttosport», ο 30χρονος φορ των πρωταθλητών Ιταλίας αρέσει πολύ στους Ισπανούς, που αναζητούν έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Οι Βάσκοι έκαναν την έκπληξη και τερμάτισαν τελικά στην 4η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον οι άνθρωποί της αναζητούν ποδοσφαιριστές που με την εμπειρία τους θα δώσουν το… κάτι παραπάνω στο σύλλογο. Ένας από τους παίκτες που τους ενδιαφέρει είναι και ο Κουαλιαρέλα, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει από το Τορίνο, καθώς αναμένεται να υπάρξει… πολυκοσμία στη συγκεκριμένη γραμμή της Γιουβέντους τη νέα χρονιά.
Πηγη forzaitalia.gr

«Ο Βιντάλ θα γίνει θρύλος»!

Το Pitbull της Γιουβέντους, Εντγκαρ Ντάβιντς, μίλησε για τους Αρτούρο Βιντάλ και Πολ Πογκμπά, προβλέποντας μόνο επιτυχίες.
Ο Ολλανδός, από τους πλέον αγαπημένους των οπαδών των Μπιανκονέρι, ήταν ανάμεσα στους θρύλους της ομάδας που αντιμετώπισαν τους αντίστοιχους της Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Κυριακή και μίλησε για τη μεσαία γραμμή της σημερινής Γιούβε και κατά πόσο θα μπορούσε να παίζει ακόμη και τώρα.
«Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση καθώς φέτος έπαιξα 28 ματς στη Μπαρνέτ, στην οποία είμαι παίκτης-προπονητής, αλλά δεν είμαι πια γι' αυτό το επίπεδο ούτε σαν αλλαγή... Δε με χρειάζεται, άλλωστε, η Γιουβέντους σήμερα. Εχει το καλύτερο κέντρο της Ευρώπης και έχει δύο παίκτες που θα γράψουν ιστορία. Ο Πογκμπά είναι απίστευτο ταλέντο ενώ ο Βιντάλ θα γίνει ένας από τους θρύλους αυτής της ομάδας. Το έχω πει και στον ίδιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντάβιντς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ματς του «Μπερναμπέου».
«Το να είμαι στην ομάδα των θρύλων της Γιουβέντους σημαίνει ότι τελικά έκανα καλή καριέρα. Ηταν υπέροχο να δω ξανά τους παλιούς συμπαίκτες μου αλλά και παλιούς αντιπάλους. Ειδικά η παρουσία του Μπουντραγκένιο ήταν πολύ συγκινητική για μένα καθώς τον θαύμαζα όταν ήμουν πιτσιρικάς και ένιωσα ξανά μικρό παιδί αφού βρέθηκα στο ίδιο γήπεδο με αυτόν».
Το αποτέλεσμα, βέβαια, αυτής της αναμέτρησης δεν είχε κανένα ενδιαφέρον αλλά το Pitbull... απείλησε με ρεβάνς.
«Χάσαμε 2-1, όπως και στον πρώτο ημιτελικό του 2003. Ας έρθουν τώρα να παίξουμε τη ρεβάνς στο Τορίνο για να τους βάλουμε τρία γκολ και να τους αποκλείσουμε ξανά», είπε χαμογελώντας.
Πηγη gazzetta.gr

«Θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ…»

Να κατακτήσει την κούπα του Champions League με την φανέλα της Γιουβέντους την επόμενη χρονιά θα ήθελε ο Τζίτζι Μπουφόν.
Ο τερματοφύλακας της «Μεγάλης Κυρίας» έχει κατακτήσει κατά τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του το Παγκόσμιο Κύπελλο, πολλά πρωταθλήματα, το Coppa Italia, τέσσερα ιταλικά Σούπερ Καπ, το UEFA Cup και το Ευρωπαϊκό Under-21 Πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό που αποτελεί διακαή πόθο για αυτόν είναι το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο σύλλογος του Τορίνο έφτασε πολύ κοντά στο όνειρο την φετινή χρονιά καθώς κατάφερε να βρεθεί μέχρι και στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά σε εκείνη τη φάση… έπεσε πάνω στην μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μοναχου, μένοντας εκτός συνέχειας μετά από δύο ήττες από τους Βαυαρούς.
Ο διεθνής Ιταλός δεν δίστασε να αναφερθεί και στους Γκονζάλο Ιγκουαΐν και Καρλος Τέβες, τονίζοντας πως είναι δύο πολύ καλοί παίκτες και σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουφόν στους συμπατριώτες του:
Για το τι ονειρεύεται: «Τι μπορώ να ονειρεύομαι να κερδίσω; Θα ήθελα να κατακτήσω το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που λείπει από την συλλογή μου όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι. Το σημαντικότερο είναι ότι οι συμπαίκτες μου και εγώ κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Παλέψαμε πολύ την προηγούμενη χρονιά και τώρα προετοιμαζόμαστε, ώστε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί σε ευρωπαϊκό επίπεδο τη νέα σεζόν ».
Για τον Ιγκουαΐν και τον Τέβες: «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν την ομάδα αν τελικά έρθουν σε αυτην. Ακόμα και αν κάποιος υστερεί σε ποιότητα, σίγουρα θα βελτιωθεί το επόμενο διάστημα μαζί με όλους εμάς».
Πηγη forzaitalia.gr

Αντόνιο Κόντε: «Πρωταρχικός στόχος ξανά το πρωτάθλημα» | Αποκλειστική συνέντευξη στο overlap.gr


Ανάμεσα στα πολλά και φημισμένα πρόσωπα του ποδοσφαίρου που έδωσαν το παρόν τους στον μεγάλο φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που διεξήχθη στο μεγαλοπρεπές «Γουέμπλει» ήταν και ο προπονητής της Γιουβέντους, παλιός διεθνής χαφ, Αντόνιο Κόντε. Ο 44χρονος Κόντε, αφού πρώτα κατάφερε το 2011 να οδηγήσει στη μεγάλη κατηγορία τη Σιένα, ακολούθως στις 22 Μαΐου του ιδίου έτους, έκανε αποδεκτή την πρόταση του γενικού διευθυντού, Μπέπε Μαρότα και μετακινήθηκε στην «Γηραιά Κυρία» που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε. Κοντά της ο Κόντε παρουσίασε μεγάλη προπονητική εξέλιξη, καθώς δύο συνεχείς φορές την οδήγησε στην κατάκτηση του σκουντέτο (2012, 2013) .
Κυριακή πρωί της 26ης Μαΐου, το “overlap.gr» έχει δώσει ραντεβού για καφέ στο «Grosvenor House” και η κουβέντα μας ξεκινά, με τι άλλο, τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης αν όχι του κόσμου, όπως έχει πει και ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπου η Μπάγερν επικράτησε με 2-1 της Μπορούσια Ντόρτμουντ:

Overlap.gr :Το έλεγες από χθες …ότι η Μπάγερν θα πάρει το τρόπαιο!
Α. ΚΟΝΤΕ: Ναι. Πραγματικά. Πίστευα ότι η Μπάγερν όσο κι αν πιεσθεί έχει τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα την βγάλουν από τη δύσκολη θέση, όπως κι έγινε. Μπορεί να ξεκίνησε θαυμάσια η Ντόρτμουντ στο πρώτο 20λεπτο, αλλά με την πάροδο της ώρας οι Βαυαροί έδειχναν ότι είναι αυτοί που θα επικρατήσουν. Οι παίκτες του Γιούπ Χάινκες ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, κι αυτό φαινόταν. Η κάθε τους κίνηση ήταν μελετημένη. Προσπαθούσαν να μην κάνουν ούτε μία λάθος πάσα, κάτι φυσικά που δεν γίνεται…Όμως είχαν τέτοια ασπίδα προστασίας μπροστά από τον πολύ καλό τερματοφύλακά τους, Νόιερ που ήταν σχεδόν απίθανο για τους αντιπάλους τους έστω να τον πλησιάσουν. Έπειτα όπως είδαμε οι αμυντικοί της Μπάγερν δεν άφηναν τους επιθετικούς ή καλύτερα τον επιθετικό της Ντόρτμουντ τον Λεβαντόφσκι να απειλήσει την εστία τους.
 Το δυνατό σημείο των Βαυαρών θεωρώ πως ήταν η μεσαία τους γραμμή. Εκεί ο απίστευτος, Χάβι Μαρτίνεθ δεν άφηνε τίποτε στην τύχη. Έκοβε συνέχεια κάθε τυχόν προσπάθεια των παικτών του Κλοπ, ενώ είχε δίπλα του τον θαυμάσιο, Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ. Το δίδυμο αυτό έκανε μεγάλη, τεράστια δουλειά προς όφελος φυσικά της Μπάγερν. Βεβαίως κι από την άλλη υπήρχε ο πολύ καλός και σπουδαίος μαχητές, ο Γκίντογκαν, αλλά σε κρίσιμα σημεία δεν άντεξε, κουράσθηκε απο το συνεχές τρέξιμο και το πρέσινγκ των Βαυαρών. Η Μπάγερν είχε υπεροπλία σε κάθε γραμμή, ενώ η Ντόρτμουντ δεν είχε βάθος στον πάγκο της, κάτι που φάνηκε όταν χρειάσθηκε βοήθεια.. Όμως πρέπει να παραδεχθούμε την αξιέπαινη προσπάθεια της Ντόρτμουντ η οποία σε όλη την σαιζόν τα είχε πάει περίφημα, δείχνοντας ότι οι ομάδες δεν θέλουν μόνο λεφτά για να δημιουργηθούν. Το μοντέλο αυτό, όπως και της Μπάγερν που στηρίζονται και σε γερμανούς παίκτες, πέραν των κοινοτικών πρέπει να ακολουθηθεί απ’ όλους τους συλλόγους .

Overlap.gr : Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αν αγωνιζόταν ο Μάριο Γκέτσε (δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το τραυματισμό του).
A.ΚΟΝΤΕ: Σίγουρα θα ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι θα μπορούσε κιόλας να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού.

Overlap.gr : Αλλάζουμε θέμα, και σελίδα πάμε στην πατρίδα σου, η επόμενη ημέρα ποια θα είναι για την Γιουβέντους ;
A. ΚΟΝΤΕ: Πρωταρχικός μας στόχος ξανά το πρωτάθλημα. Βεβαίως γνωρίζουμε ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε πάλι με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να διατηρήσουμε τα πρωτεία. Φυσικά θέλουμε να πάμε και πιο ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δε λέω ότι θα κατακτήσουμε το κορυφαίο τρόπαιο, αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Τη περασμένη σαιζόν δεν ήμασταν αρκετά καλοί στα δύσκολα παιχνίδια όταν ήρθαν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Overlap.gr : Έχετε μερικούς πολύ καλούς παίκτες, αλλά σίγουρα χρειάζεσθε και ενίσχυση. Τι κινήσεις θα κάνετε στο μεταγραφικό παζάρι;
Α.ΚΟΝΤΕ: Πράγματι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, καλό σύνολο αλλά όπως είναι τα πράγματα, πάντα υπάρχουν ορισμένες αδυναμίες. Δε λέω ότι θα ξοδέψουμε πάρα πολλά χρήματα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε και το δάνειο του γηπέδου, όπου αρκετά χρήματα πάνε για την αποπληρωμή του, αλλά σίγουρα θα πάρουμε έναν ή δύο παίκτες που χρειαζόμαστε.

Overlap.gr : Ένας από αυτούς είναι ο Μαυροβούνιος, επιθετικός της Φιορεντίνα ο Στέβαν Γιόβετιτς;
Α. ΚΟΝΤΕ: Ναι ο Γιόβετιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και θέλουμε να τον πάρουμε κοντά μας. Όμως πρέπει να υπάρξει συμφωνία με την Φιορεντίνα που ζητά πάρα πολλά χρήματα (ΣΣ:γύρω στα 30 εκ.ευρώ θέλουν οι «βιόλα»). Έχουμε κάνει τους υπολογισμούς μας γιατί δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από το πλαίσιο που έχουμε συμφωνήσει με την διοίκηση, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο δημοσιονομικός κανονισμός της ΟΥΕΦΑ (λέγε με και FFPlay) που πρέπει να προσέχουμε ώστε να μην πέσουμε έξω, κι έχουμε άλλα προβλήματα.

Overlap.gr : Μιας κι αναφέρθηκες στο θέμα του Financial Fair Play (Οικονομικό ευ αγωνίζεσθαι ουσιαστικά) πως βλέπεις εσύ το κανονισμό αυτό, που πρέπει κάθε ομάδα να έχει περίπου ίσα έξοδα με έσοδα ή τουλάχιστον λιγότερα έξοδα ..
Α. ΚΟΝΤΕ: Νομίζω πως είναι μία πάρα πολύ σωστή κίνηση, αφού έτσι δίνεται η ευκαιρία να προωθηθούν νέα ταλέντα, να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στις ακαδημίες και σε τελική ανάλυση να κερδίσουν και χρήματα οι ομάδες , αφού τώρα πρέπει να μην ξοδεύουν αφειδώς λεφτά για μετεγγραφές.

Ζήτησε το "Νο 10" του Ντελ Πιέρο ο Βιδάλ

Ο Αρτούρο Βιδάλ ζήτησε τη φανέλα με το "Νο 10" στην πλάτη, η οποία έχει μείνει ορφανή μετά την αποχώρηση Ντελ Πιέρο, δείχνοντας έτσι την επιθυμία του να παραμείνει στη "βέκια σινιόρα".

Η φανέλα της Γιουβέντους με το Νο 10 δεν έχει βρει κάτοχο από το καλοκαίρι του 2012 που ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αποχώρησε από την μεγάλη του αγάπη, όμως δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί τη νέα σεζόν.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Sky Sport Italia", ο Αρτούρο Βιδάλ εξέφρασε στους ανθρώπους των Τορινέζων την επιθυμία του να φορέσει την "βαριά" αυτή φανέλα τη νέα σεζόν, δείχνοντας ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο πως θέλει να παραμείνει και πως κλείνει τα αυτιά τους στις σειρήνες του εξωτερικού.
 
Υπενθυμίζετα πως ο Χιλιανός διεθνής μέσος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια με τους "μπιανκονέρι (αποκτήθηκε το 2011 από τη Μπάγερν Λεβερκούζεν) και στο διάστημα αυτό έχει φορέσει τη φανέλα με το Νο 22 και το Νο 23.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Εικονες απο το Ρεαλ-Γιουβεντους












Μοναδικές στιγμές στο «Μπερναμπέου»

Όταν βλέπεις όλους αυτούς τους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να φοράνε και πάλι τις φανέλες δύο εκ των ιστορικότερων ομάδων του πλανήτη, τότε το αποτέλεσμα του αγώνα μπαίνει σε… δεύτερη μοίρα. Πόσο μάλλον όταν ο συγκεκριμένος αγώνας γίνεται για ιερό σκοπό…
Το φιλικό ανάμεσα στους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης με αυτούς της Γιουβέντους, που διεξήχθη για «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», βρήκε νικητές τους «μπλάνκος» (2-1). Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ με σουτ του Φίγκο έξω από την περιοχή στο 6’ της αναμέτρησης για να ισοφαρίσει ο Μοντέρο στο 62’ με κοντινό πλασέ σε κενή εστία, ύστερα από ασίστ του Νέντβεντ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ιβάν Πέρεζ στο 67’.
Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη με σκοπό να μαζευτούν έσοδα τα οποία θα διατεθούν για το πρόγραμμα του ισπανικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο έχει να κάνει με την εκπαίδευση των παιδιών, που οι γονείς τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν. Ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου της Μαδρίτης είχε την ευκαιρία να δει και πάλι παίκτες όπως, ο Ζιντεντίν Ζιντάν, ο Πάβελ Νέντβεντ, ο Φάμπιο Καναβάρο, ο Μοριέντες, ο Ιέρο, ο Ραβανέλι, ο Φεράρα και ο Έντγκαρ Ντάβιντς, οι οποίοι με τη σειρά τους έδειξαν πως, το… τόπι δεν ξεχνιέται!
Ο Ζιντάν, που… τρέλανε τον κόσμο με τα «μαγικά» του, άλλαξε μεριά στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού και από τους «μερένχες» πέρασε στους «μπιανκονέρι», κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα των θεατών. Από τη μεριά του, ο Καναβάρο φόρεσε και τις δύο φανέλες, από ένα ημίχρονο την καθεμιά.
Ρεάλ Μαδρίτης: Buyo, Illgner, Contreras, Chendo, Rojas, Roberto Carlos, Gordillo, Hierro, Pavón, Sabido, Fabio Cannavaro , Zidane, Iván Helguera, Redondo, Iván Pérez, Butragueño, Alfonso, Dani, Morientes, Figo, Amavisca, Karembeu, Velasco, Fernando Sanz.
Γιουβέντους: Tacconi, Ferrara, Birindelli, Montero, Torricelli, Tudor, Davids, Nedved, Ravanelli, Jugovic, Kovacevic, Mirkovic, Cannavaro, Giannichedda, Porrini, Salihamidzic, Massimo Mauro, Nicola Amoruso
Διαιτητής: Pierluigi Collina
Πηγη Forzaitalia.gr

«Τα ξαναλέμε για Ιγκουαΐν»

Γιουβέντους και Ρεάλ τα είπαν επισήμως για τον Αργεντίνο σέντερ φορ και συμφώνησαν να ξαναμιλήσουν μετά τον Αντσελότι.
Το απόγευμα της Κυριακής διεξάγεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε παλιές μεγάλες δόξες των δύο ομάδων, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αλλά τις διοικήσεις των δύο ομάδων περισσότερο τις ενδιαφέρουν τα μεταγραφικά. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι ταξίδεψε στη Μαδρίτη και ο Αντρέα Ανιέλι, ο πρόεδρος της Γιουβέντους -με τον Μπέπε Μαρότα- συναντήθηκε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για να συζητήσουν για τον Ιγκουαΐν.
Η συνάντηση, σε εστιατόριο του «Μπερναμπέου», διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και σύμφωνα με όσα διαρρέουν τώρα, οι Μπιανκονέρι γνωστοποίησαν για πρώτη φορά το επίσημο ενδιαφέρον τους για τον Αργεντίνο φορ, ενημερώνοντας παράλληλα την Ρεάλ ότι με τον ποδοσφαιριστή έχουν συμφωνήσει. Ο Πέρεθ, από την πλευρά του, ζήτησε από τη Γιούβε να κάνει λίγη υπομονή μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής (δηλαδή ο Κάρλο Αντσελότι) και μετά θα γίνει νέα συζήτηση.
Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, οι Μαδριλένοι ρώτησαν για τους Αρτούρο Βιντάλ και Πολ Πογκμπά αλλά ο Ανιέλι έκανε σαφές ότι για χρόνια θα βρίσκονται στο Τορίνο ενώ ο Μαρότα, στη συνέχεια, τόνισε στο Sky Sport Italia: «Η Ρεάλ αυτή τη στιγμή δεν έχει επισήμως προς πώληση τον Ιγκουαΐν καθώς περιμένει τον νέο προπονητή της. Από τη στιγμή που θα τον ανακοινώσει, συμφωνήσαμε ότι θα ξαναμιλήσουμε με χαρά για το θέμα του Αργεντίνου. Θα υπάρξει μια νέα συνάντηση και εκεί θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».
Πηγη gazzetta.gr

Γουστάρει… Γιούβε ο Γιόβετιτς!


Την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Γιουβέντους εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο νεαρός επιθετικός της Φιορεντίνα τόνισε μεταξύ άλλων πως ο… κύκλος του στους «βιόλα» έχει κλείσει, ενώ πιστεύει πως ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας προπονητής, ο οποίος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του τα επόμενα χρόνια:

«Βρίσκομαι στη ομάδα από το 2008 και πιστεύω πως ό, τι ήταν να δώσω το έχω προσφέρει. Θέλω να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου σε κάποιο άλλο σύλλογο, καθώς είμαι νέος ακόμα και μπορώ να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Γνωρίζω πως η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για μένα. Το ίδιο συνέβη και πριν από έναν χρόνο. Αισθάνομαι κολακευμένος από το συγκεκριμένο ενδιαφέρον και θεωρώ πως ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας προπονητής, από τον οποίο μπορώ να πάρω αρκετά πράγματα, που θα βοηθήσουν στην προσωπική μου βελτίωση», είπε μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος Μαυροβούνιος.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας «φλερτάρουν» εδώ και αρκετό διάστημα με τον ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα, όμως οι απαιτήσεις των «βιόλα»… μπλέκουν αρκετά τα πράγματα, καθώς οι άνθρωποι της Γιουβέντους θεωρούν πολλά τα 30 εκατομμύρια που ζητάνε οι Τοσκανοί. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα, με τη διοίκηση της «μεγάλης κυρίας» να προσπαθεί να βρει την κατάλληλη «φόρμουλα», ώστε να πείσει τη Φιορεντίνα να παραχωρήσει τον παίκτη. Φυσικά, η επιθυμία του «Jo-Jo» μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων… (forzaitalia.gr)

Γιόβετιτς: «Θέλω Γιούβε»!


Για πρώτη φορά ο Στέβαν Γιόβετιτς εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία του να φύγει από τη Φιορεντίνα για να πάει στη Γιουβέντους!

Η Gazzetta dello Sport κυκλοφορεί την Κυριακή με μεγάλη συνέντευξη του Μαυροβούνιου άσου αλλά ο τίτλος και ο υπότιτλος του πρωτοσέλιδου έχει κυκλοφορήσει ήδη στο internet και στα φόρουμ των Μπιανκονέρι!

«Αντίο Φιορεντίνα, με καλεί η Γιουβέντους», λέει ο Γιόβετιτς και προσθέτει: «Νιώθω ότι στους Βιόλα έδωσα τα πάντα, τώρα θέλω να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής υπό τις οδηγίες του Κόντε»!

Περισσότερα, φυσικά, από όσα είπε θα γίνουν γνωστά την Κυριακή αλλά μετά από αυτή τη συνέντευξη η λογική λέει ότι οι Ντέλα Βάλε δεν μπορούν να επιμείνουν στην απαίτηση τους για 30 εκατ. ευρώ καθώς διαπραγματευτικά χάνουν πολύ πλέον...

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Έκανε πλάκα η Ιταλία

Τη νίκη με 4-0 επί του Ισραήλ πανηγύρισε η Ιταλία και ταυτόχρονα την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 21.
Τις νίκες της διπλασίασε η Ιταλία στα πρώτα της δύο παιχνίδια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21. Μετά την επικράτησή της επί της Αγγλίας με 1-0 στην πρεμιέρα, πήρε ακόμα ένα τρίποντο, αυτή τη φορά με ευκολότερο τρόπο με 4-0 επί του Ισραήλ για να «καθαρίσει» την πρόκριση.
Στο 18’ ο Σαπονάρα άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ιταλίας με τον Γκαμπιαντίνι να πετυχαίνει ακόμα δύο τέρματα (42’, 53’) για το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Φλορέντσι στο 71’.
ΙΤΑΛΙΑ: Μπάρντι, Ντονάτι, Μπιράγκι, Καλντιρόλα, Μπιανκέτι, Φλορέντζι, Βεράτι (70’ Σανσόνε), Ιμόμπιλε, Σαπονάρα, Ινσίνιε (40’ Ρόσι), Γκαμπιαντίνι (57’ Ντέστρο).
ΙΣΡΑΗΛ: Κλέιμαν, Βαχάμπα, Τάτα, Μπεν Χαρούς, Ντάσα (46’ Βέρτα), Ζαγκούρι, Γκολάσα, Μπιτόνμ, Κριφ, Καλιμπάτ (83’ Αζάμ), Τούργκεμαν (67’ Μπαρούχ)
Πηγη onsports.gr

Ιγκουαΐν ή Τέβες;

Ο Χουάν Βερόν επέλεξε για τη Γιουβέντους και ο Παναγιώτης Παλλαντζάς σχολιάζει. Εσείς ποιον θέλετε;
Ως Αργεντίνος και ως ένας από τους καλύτερους ξένους που έπαιξαν ποτέ στα ιταλικά γήπεδα, η άποψη του Βερόν για το ποιος είναι ο κατάλληλος για την επιθετική γραμμή των Μπιανκονέρι μετράει πολύ.
«Αν απομονώσω το υπόλοιπο ρόστερ και πρέπει να κρίνω αποκλειστικά αυτούς τους δύο, προσωπικά θα έπαιρνα τον Ιγκουαΐν. Είναι πιο νέος, είναι κλασικός γκολτζής και έχοντας παίξει στη Ρεάλ ξέρει τι σημαίνει να φοράς μια βαριά φανέλα. Αν σκεφτούμε, όμως, ότι στο ρόστερ της Γιουβέντους υπάρχει πλέον ο Γιορέντε, καταλληλότερος είναι ο Τέβες. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην άσος των Σαμπντόρια, Πάρμα, Λάτσιο και Ιντερ μιλώντας στην Tuttosport.
Η αλήθεια είναι πως η άποψη του -όχι ότι έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε τον Βερόν- είναι σωστή. Καλύτερος γκολτζής ο Ιγκουαΐν, καταλληλότερος ο Τέβες. Βασικά δε θα υπήρχε δίλημμα αν δεν είχε κλείσει από τον Ιανουάριο ο Γιορέντε αλλά έκλεισε και τώρα η Γιουβέντους θα πρέπει να βρει τον παίκτη που μπορεί να συνεργαστεί καλύτερα μαζί του.
«Η ομάδα του Κόντε μου αρέσει πολύ γιατί έχει ένα κέντρο στο οποίο μπορούν εύκολα να σκοράρουν όλοι», είπε επίσης ο Αργεντίνος και όταν θα γίνει η τελική επιλογή για τον εκλεκτό σαφώς και θα πρέπει να υπολογιστούν τα πάντα.
Ο Ιγκουαΐν είναι ο τύπος επιθετικού που τελειώνει τις φάσεις με τη μία. Είτε μπει είτε όχι, θα σουτάρει χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Σαν τον Τρεζεγκέ δηλαδή... Σκοράρει πιο εύκολα, γυρνάει επίσης πιο εύκολα για να βοηθήσει στο μαρκάρισμα αν χρειαστεί, είναι πιο νέος, έχει περισσότερες αντοχές και δεν έχει δώσει δικαιώματα με την συμπεριφορά του.
Ο Τέβες, από την άλλη πλευρά, μπορεί ανά πάσα στιγμή να διασύρει τον προσωπικό του αντίπαλο, θα βοηθήσει περισσότερο στο να ανοίξουν οι κλειστές άμυνες που βρίσκει 8 φορές στις 10 απέναντι της η Γιουβέντους, έχει το γκολ πολύ πιο εύκολα από τους επιθετικούς που είναι τώρα στους Μπιανκονέρι (όχι σε σχέση με τον Ιγκουαΐν) και σίγουρα θα δέσει καλύτερα με τον ψηλό Γιορέντε. Ο χαρακτήρας του είναι ένα θέμα αλλά τα προβλήματα τα δημιουργεί όταν δεν παίζει (όπως πέρυσι με τον Μαντσίνι στη Σίτι). Στη Γιούβε θα είναι βασικός, θα είναι σε χρονιά Μουντιάλ και θα έχει και έναν προπονητή που δεν σηκώνει και πολλά...
Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Κόντε προτιμάει Τέβες, ο Ανιέλι τον Ιγκουαΐν και ο Μαρότα έχει καψούρα με τον Γιόβετιτς. Μέχρι να αποφασίσουν αυτοί, μπορούμε να κάνουμε εμείς συζητήσεις και αναλύσεις...
Οποιος κι αν έρθει πάντως, μπροστά σε αυτούς που έχουμε δει...
Πηγη gazzetta.gr