Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ταξίδι για Ιγκουαΐν, επαφές για Τέβες

Η Γιουβέντους ανεβάζει στροφές σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν ενώ έχουν γίνει επαφές και με τον μάνατζερ του Κάρλος Τέβες.
Στη συνάντηση που έγινε πριν λίγες μέρες ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητή, ο Αντόνιο Κόντε πήρε διαβεβαιώσεις ότι οι επιθυμίες του σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά και ειδικά την επίθεση, θα γίνουν πραγματικότητα. Το όνομα που παίζει πιο έντονα την τελευταία περίοδο είναι αυτό του Ιγκουαΐν και όπως υποστηρίζει ο ιταλικός Τύπος υπάρχει, πλέον, επιβεβαίωση από τη Γιουβέντους για το ταξίδι που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη στη Μαδρίτη. Εκεί, ο Μπέπε Μαρότα -που έχει ήδη κάνει συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης- θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την οριστική συμφωνία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.
Την ίδια ώρα που οι Ιταλοί αποκάλυψαν το ταξίδι που ετοιμάζεται, ο Νίκολα Ιγκουαΐν, αδερφός και μάνατζερ του διεθνή Αργεντίνου άσου, τόνισε σε δηλώσεις του ότι «η Γιουβέντους είναι η Γιουβέντους, ένας τεράστιος σύλλογος όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι τιμή μας να ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον».
Επαφές για Τέβες, φήμες και για Κολάροφ
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πιο έγκυρες ιταλικές ιστοσελίδες (σε σχέση με τις υπόλοιπες ιταλικές πάντα...) σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, η Γιουβέντους έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση και με τον μάνατζερ του Κάρλος Τέβες, το συμβόλαιο του οποίου με τη Μάντσεστερ Σίτι λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να έχει αρκετές επιλογές (όπως για παράδειγμα και ο Στέβαν Γιόβετιτς) και να μην καταλήξει πάλι σε κάποιον... Μπέντνερ όπως πέρυσι.
Με δεδομένο ότι ο Κόντε θα ήθελε παίκτη και για το αριστερό άκρο, ακούγεται ξανά το όνομα του Αλεξάνταρ Κολάροφ, ο οποίος φέρεται να εκδήλωσε πρόθεση αποχώρησης από τη Σίτι και στο Τορίνο είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.
ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου