Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο Γιόβετιτς έγινε… «Γιούβετιτς»


Ο Στέβαν Γιόβετιτς πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στη Γιουβέντους και αυτό φάνηκε ακόμα μία φορά από ένα λογοπαίγνιο που έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Τζουζέπε Μαρότα.

Από το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι της Γιουβέντους προσπαθούν να τον φέρουν στο Τορίνο. Η… αντίσταση της Φιορεντίνα, όμως, ήταν σθεναρή και έτσι ο Στέβαν Γιόβετιτς παρέμεινε στη Φλωρεντία. Κάτι που, όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να επαναληφθεί φέτος, αφού όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στη μετακίνηση του Μαυροβούνιου στη «Μεγάλη Κυρία».

Προς ενίσχυση της άποψης αυτής, ήρθε ένα έξυπνο λογοπαίγνιο του Διευθύνοντα Συμβούλου της «Γιούβε», Τζουζέπε Μαρότα, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πιθανότητες που έχουν οι «μπιανκονέρι» να αποκτήσουν το «αστέρι» των «βιόλα».

-Πόσο κοντά στη Γιουβέντους βρίσκεται ο Γιόβετιτς; ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Μαρότα στο παρασκήνιο φιλανθρωπικού αγώνα που διεξήχθη στο «Juventus Stadium».

-Ο… Γιούβετιτς; Με ρωτάτε για τον Γιούβετιτς; Μάλλον για τον Γιούβετιτς θέλετε να μάθετε, απάντησε με έξυπνο τρόπο ο παράγοντας της Γιουβέντους.

Στη συνέχεια, προσπαθώντας να σοβαρευτεί, ο Μαρότα απάντησε πως ο παίκτης, ακόμα, ανήκει στη Φιορεντίνα. «Ο Γιόβετιτς είναι παίκτης της Φιορεντίνα», είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας, προφανώς, να αποφύγει μια άμεση απάντηση.

Ωστόσο, όλοι οι παρευρισκόμενοι κατάλαβαν πως η διοίκηση της Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να ικανοποιήσει οικονομικά εκείνη της Φιορεντίνα και να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον επιθετικό, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Αντόνιο Κόντε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου