Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ανιέλι: «Κι άλλες νίκες με Κόντε»

Απολύτως ικανοποιημένος από το πώς εξελίσσονται τα πράγματα για τη Γιουβέντους είναι ο Αντρέα Ανιέλι, επιβεβαιώνοντας πως με τον Αντόνιο Κόντε υπάρχει απόλυτη ταύτιση.
«Με τον Αντόνιο τα είπαμε την προηγούμενη εβδομάδα στο σπίτι μου για ώρες. Πάντα οι συναντήσεις μας γίνονται στο σπίτι μου και αυτό δείχνει πολλά. Πιστεύω ότι πέρασε δύο χρόνια εξαιρετικά έντονα καθώς την πρώτη σεζόν δούλεψε σαν μανιακός και καταφέραμε αυτό το απίστευτο Scudetto αήττητοι και αντί να ηρεμήσει στη συνέχεια, ήρθε αυτή η περιπέτεια με την αθλητική δικαιοσύνη. Η φετινή σεζόν δεν ήταν τόσο εύκολη όσο πιστεύουν οι περισσότεροι οπότε τώρα θα του κάνουν καλό οι διακοπές για να ηρεμήσει», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας στο Sky Italia και στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι η συνεργασία των δύο πλευρών προβλέπεται... μακροχρόνια!
«Ο Αντόνιο ξέρει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει Γιουβέντους και ξέρει τι απαιτήσεις υπάρχουν πάντα, δικαίως, από τους οπαδούς μας, τον Τύπο, όλους. Συζητήσαμε για το πώς βλέπει τα πράγματα από εδώ και πέρα και πώς τα βλέπω κι εγώ. Θέλει εγγυήσεις για κάποια πράγματα αλλά το θέμα δεν ήταν και δεν είναι ποτέ οικονομικό. Σε κάποια πράγματα, βέβαια, δεν μπορούν να δοθούν ποτέ εγγυήσεις. Κι εγώ, για παράδειγμα, θα ήθελα εγγυήσεις ότι τη νέα σεζόν θα πάρουμε το Champions League αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να τις έχω. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, η σχέση μας είναι ειλικρινής και καταλάβαμε και σε αυτή τη συζήτηση μας ότι έχουμε τις ίδιες σκέψεις, το ίδιο πλάνο, τους ίδιους στόχους. Αυτό έγινε σαφές και σε μια συνάντηση που ακολούθησε ανάμεσα σε εμένα, τον Αντόνιο, τον Μαρότα, τον Νέντβεντ και τον Παράτιτσι. Συζητήσαμε για το τι στρατηγική θα ακολουθήσουμε στις μεταγραφές και επιβεβαιώσαμε ότι έχουμε όλοι την ίδια διάθεση για τη συνέχεια. Ξεκινήσαμε αυτό το πλάνο πριν δύο χρόνια και συνεχίζουμε γνωρίζοντας ότι όλοι μας έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε. Πρόεδρος, διευθυντές, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές. Η Γιουβέντους θα πετύχει όσα θέλει».
ΠΗΓΗ gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου