Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

«Τιμή μου να φοράω το 10 στη Γιούβε»


Ο Κάρλος Τέβες παρουσιάστηκε επίσημα από τη Γιουβέντους και στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Ο Αργεντινός επιθετικός που φτάνει στη «Γηραιά Κυρία» από τη Μάντσεστερ Σίτι θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο δέκα, το οποίο είχε τιμήσει με την πολύχρονη παρουσία του στη Γιούβε, ο μεγάλος Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.
Ο Τέβες στις δηλώσεις κατά την παρουσίασή του τόνισε πως αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο να φορέσει το νούμερο της φανέλας με το οποίο ο Ντελ Πιέρο έκανε πράγματα και θαύματα με τους μπιανκονέρι.
«Το νούμερο δέκα είναι ένα νούμερο με μεγάλη υπευθυνότητα καθώς το είχαν φορέσει μεγάλοι αστέρες του παρελθόντος και τελευταίος ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Για μένα αποτελεί τιμή που φοράω τη φανέλα του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τέβες, ο οποίος γνωστοποίησε πως από μόνος του ήθελε να φύγει από τη Σίτι για χάρη της Γιουβέντους.
«Μίλησα με τον Πελεγκρίνι και του ξεκαθάρισα πως ήθελα να αποχωρήσω από τη Μάντσεστερ Σίτι μιας και ένοιωσα ότι ο κύκλος μου εκεί είχε κλείσει. Ευχαριστώ τη Μάντσεστερ Σίτι για τα όμορφα χρόνια που πέρασα εκεί και τη Γιουβέντους για την προσπάθεια που κατέβαλε για να με φέρει εδώ», τόνισε ο Αργεντινός επιθετικός.
Επιπλέον ο Τέβες αποκάλυψε και το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει η Μίλαν στο παρελθόν για την απόκτησή του, μεταγραφή όμως που ποτέ δεν προχώρησε: «Είχε μιλήσει με τον Αντριάνο Γκαλιάνι πριν από ένα χρόνο για δύο με τρεις φορές. Τώρα όμως είμαι παίκτης της Γιουβέντους και είμαι χαρούμενος εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου