Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

«Δεν πουλάμε τον Μαρκίζιο…»

Τα σενάρια που ήθελαν τους ανθρώπους της Γιουβέντους να σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσουν τον Κλαούντιο Μαρκίζιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού διέψευσε ο Μπέπε Μαρότα.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων με οικονομική ευχέρεια, ωστόσο όπως φαίνεται πρόθεση των «μπιανκονέρι» είναι να κρατήσουν τον παίκτη στο ρόστερ της ομάδας, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο ένα τέλος στο σίριαλ που πήγε να δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες.
Ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας τόνισε πως δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό της διοίκησης να παραχωρήσει τον διεθνή μέσο σε άλλο σύλλογο: «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να πουλήσουμε τον Μαρκίζιο. Τον Σεπτέμβριο του 2012 ανανεώσαμε τη συνεργασία μας μαζί του, αυξάνοντας μάλιστα τις οικονομικές του απολαβές. Νομίζω πως αυτό δείχνει καθαρά την πρόθεσή μας, που δεν είναι άλλη από την παραμονή του παίκτη στην ομάδα μας», είπε αρχικά στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «calciomercato.com», για να ολοκληρώσει:
«Αν έρθει στα γραφεία του συλλόγου μία εξωπραγματική πρόταση, τότε θα το ξανασκεφτούμε. Επειδή, όμως, δεν υπάρχει κάποια τέτοια προσφορά, δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με το θέμα».
Πηγη Forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου