Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Στο… σφυρί Κουαλιαρέλα, Μάτρι;

Πολύ δύσκολα θα δούμε τους Φάμπιο Κουαλιαρέλα και Αλεσάντρο Μάτρι με τη φανέλα της Γιουβέντους τη νέα χρονιά, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα από την Ιταλία.
Όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «Calciomercato.com», οι δύο επιθετικοί αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν για την ομάδα, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το επόμενο διάστημα και τα χρήματα από ενδεχόμενες πωλήσεις τους θα χρησιμοποιηθούν για την απόκτηση ενός τουλάχιστον φορ, με τον Στέφαν Γιόβετιτς να αποτελεί πλέον και τον Νο1 μεταγραφικό στόχων των πρωταθλητών. Για τον 30χρονο επιθετικό ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με πιο έντονο αυτό των Βόλφσμπουργκ και Ζενίτ. Ο Μάτρι, με τη σειρά του, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο συλλόγων, κυρίως της Ιταλίας.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Μίρκο Βούσινιτς, τον οποίο θα πουλήσουν οι άνθρωποι της Γιουβέντους μόνο σε περίπτωση που «σκάσει» στα γραφεία της ομάδας μια καλή πρόταση. Ήδη, έχουν ακουστεί ονόματα ομάδων που μπορούν να διαθέσουν καλά χρήματα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Μπαρτσελόνα), αν όντως επιθυμούν να προχωρήσουν στην απόκτηση του 29χρονου στράικερ.
Όπως φαίνεται, η πώληση ορισμένων ποδοσφαιριστών που δεν θα έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής τη νέα χρονιά αποτελεί… μονόδρομο για τους «μπιανκονέρι», αν δούμε τα χρήματα που ζητούν οι άλλες ομάδες για τις περιπτώσεις π.χ. των Γκονζάλο Ιγκουαϊν και Στέφαν Γιόβετιτς.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου