Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ο κόσμος λέει «όχι» για Μαρκίζιο…

Η Μονακό είναι έτοιμη να προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ στη διοίκηση της Γιουβέντους για να κάνει δικό της τον Κλαούντιο Μαρκίζιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η εφημερίδα «Tuttosport».
Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, οι Μονεγάσκοι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν στον Ιταλό διεθνή συμβόλαιο που θα του παρέχει περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι με τη σειρά τους σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να απαντήσουν θετικά. Αυτό είναι και το πρώτο σκέλος της είδησης. Ο τίτλος του κειμένου, ωστόσο, πάει στο δεύτερο…
Η γνωστή εφημερίδα ρωτάει τους φίλους των πρωταθλητών για το αν θα έδιναν τον Μαρκίζιο στη Μονακό για 30 εκατομμύρια ευρώ και στην ψηφοφορία που τρέχει στην ιστοσελίδα του γνωστού ιταλικού Μέσου, η απάντηση που κυριαρχεί είναι αυτή του «όχι». Οι επιλογές είναι τρεις: «Ναι», «Να ζητήσει η ομάδα περισσότερα», «Να μην δοθεί ο παίκτης ακόμα και αν είναι να βάλει η Γιουβέντους περισσότερα λεφτά στα ταμεία της». Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου (62,6%) απαντά πως ο παίκτης δεν πρέπει να πουληθεί. Ένα μικρότερο ποσοστό, περίπου 21,1% απαντά πως οι «μπιανκονέρι» θα πρέπει να ζητήσουν περισσότερα χρήματα για να αφήσουν τον διεθνή ποδοσφαιριστή να φύγει από το Τορίνο, ενώ το 16,2% παρουσιάζεται θετικό σε ενδεχόμενη αποχώρηση του παίκτη.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου