Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ντελ Πιέρο: «Τέβες, αγάπησε το 10»

Για πρώτη φορά ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αναφέρθηκε στην απόφαση της Γιουβέντους να δώσει τη φανέλα με το Νο10 στον Κάρλος Τέβες.
Μετά την αποχώρηση του παντοτινού αρχηγού των Μπιανκονέρι, το 2012, η φανέλα του είχε μείνει... ορφανή, με τον ίδιο πάντως να ζητάει από τη διοίκηση να μην την αποσύρει.
«Θα είναι μεγάλο λάθος να αποσυρθεί το 10. Οπως ονειρευόμουν εγώ πιτσιρικάς να φορέσω μια μέρα τη φανέλα του Πλατινί, έτσι θα πρέπει να έχει ο καθένας το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι μια μέρα θα φορέσει τη φανέλα του Ντελ Πιέρο», έλεγε τότε ο Αλεξ και φέτος, μετά από διάλειμμα ενός έτους, το 10 έχει ξανά κάτοχο και συγκεκριμένα τον Τέβες.
Ο Ντελ Πιέρο, που βρίσκεται στην Ιταλία για την προετοιμασία της Σίδνεϊ, ρωτήθηκε για αυτή την απόφαση της Γιούβε και δεν έδειξε να ενοχλείται, δίνοντας και τη συμβουλή του στον Αργεντίνο.
«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Τέβες για τα καλά λόγια που είπε για μένα κατά την παρουσίαση του από τη Γιουβέντους. Από εκεί και πέρα, του εύχομαι να φορέσει αυτή τη φανέλα με αγάπη! Η Γιούβε είναι το φαβορί και για το νέο πρωτάθλημα ενώ πιστεύω ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική και στο Champions League φέτος».
Πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου