Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Πάει Αγγλία ο Τζιακερίνι…

Γιουβέντους και Σάντερλαντ συμφώνησαν στα 8 εκατομμύρια ευρώ και ο Εμανουέλε Τζιακερίνι μετακομίζει στην Αγγλία, παρόλο που ο η πλευρά του παίκτη έδειχνε αρχικά αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο.
Ακόμα δεν έχουν… πέσει οι υπογραφές, ούτε υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο η μεταγραφή του 28χρονου ποδοσφαιριστή στον αγγλικό σύλλογο θεωρείται «τελειωμένη», μετά και τις επαφές των εκπροσώπων των δύο ομάδων.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και λίγες ημέρες, η ομάδα του Πάολο Ντι Κάνιο πίεζε τους πρωταθλητές Ιταλίας, παρόλο που αρχικά βρήκε… κλειστές τις πόρτες. Η έντονη επιθυμία των Άγγλων, όμως και τα καλά χρήματα που θα βάλουν στα ταμεία τους οι Ιταλοί, άλλαξαν τα μυαλά των ανθρώπων της Γιούβε και προφανώς και του παίκτη, ο οποίος δήλωνε μέσω του εκπροσώπου του, ότι ήθελε να παραμείνει στο Τορίνο. Πλέον, απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του στης «μαυρόγατες» και αυτές δεν πρόκειται να αργήσουν.
Το ποσό που θα εισπράξει η Γιούβε, είναι πολύ πιθανό να πάει κατευθείαν στην Μπολόνια (μαζί με κάτι επιπλέον), αφού σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία, οι «μπιανκονέρι» επανεξετάζουν την περίπτωση του Αλεσάντρο Ντιαμάντι.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου