Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Κόντε: «Πάμε για το τρίτο σερί…»

Η Γιουβέντους ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και ο Αντόνιο Κόντε στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος.
Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «μπιανκονέρι», ενώ στάθηκε στα λόγια του και στις υπόλοιπες δυνατές ομάδες της Serie A, σχολιάζοντας τις μεταγραφικές τους κινήσεις:
«Ξεκινάμε μια νέα σεζόν με στόχο να κάνουμε κάτι πολύ σπουδαίο. Κάτι ιστορικό για τον σύλλογο και το ιταλικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία, κατακτώντας το τρίτο σερί πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε, ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, όμως είμαστε έτοιμοι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να το πετύχουμε», είπε αρχικά ο Κόντε για να συνεχίσει:
«Σημασία δεν έχει μόνο η σημαντική μεταγραφική ενίσχυσή μας, αλλά το πάθος και η δίψα μας για νίκες και τρόπαια. Τα τελευταία δύο χρόνια αποδείξαμε στον κόσμο, ότι κάνουμε μια ιδιαίτερα σοβαρή δουλειά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνεχιστεί. Πρέπει να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε».
Στη συνέχεια ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τον Κάρλος Τέβες: «Ο Τέβες ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως δεν παίζει μπάλα το νούμερο που θα φοράει στην πλάτη του, αλλά σημασία έχει τι θα κάνει ο ίδιος μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Τέλος μίλησε και για τις κινήσεις των υπόλοιπων ομάδων της Ιταλίας: «Νομίζω, ότι τα 63 εκατομμύρια που δίνει η Παρί για τον Καβάνι, είναι ένα δώρο στη Νάπολι. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι ήθελα να μείνει ο Καβάνι. Η Ίντερ έχει πλέον έναν σπουδαίο προπονητή, ενώ η Μίλαν έχασε μόλις μία φορά στον δεύτερο γύρο, οπότε αν ξεκινήσει έτσι θα μας βάλει… δύσκολα στη νέα σεζόν. Παράλληλα, σπουδαία ομάδα βλέπουμε ότι δημιουργείται και από τους ανθρώπους της Φιορεντίνα, που ενισχύθηκε σημαντικά μετά τη μεταγραφή του Μάριο Γκόμεζ. Τέλος, η Ρόμα θα παρουσιαστεί εξίσου πολύ δυνατή, καθώς έχει πλέον στο τιμόνι της έναν εξαιρετικό τεχνικό, όπως είναι ο Γκαρσία».
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου