Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δίνει στη Νάπολι τον Κάσερες;

Σενάριο που θέλει τη Γιουβέντους να παραχωρεί στη Νάπολι τον Μάρτιν Κάσερες με σκοπό να κάνει δικό της τον Ζουάν Καμίλο Ζουνίγκα κυκλοφορεί σε διάφορες ιστοσελίδες της Ιταλίας.
Το «φλερτ» ανάμεσα στον Κολομβιανό άσο της Νάπολι και τους πρωταθλητές Ιταλίας είναι πολύ έντονο και τις τελευταίες ημέρες γίνεται ολοένα και πιο ασφυχτική η πίεση που ασκούν οι άνθρωποι της Γιουβέντους για να φέρουν τον διεθνή παίκτη στο Τορίνο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι η στάση της διοίκησης των «παρτενοπέι», μιας και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν δείχνει πρόθυμος να ξεπουλήσει έναν ποδοσφαιριστή, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ακόμα και τώρα που βλέπει, ότι ο Κολομβιανός δεν δείχνει πρόθυμος να ανανεώσει, δεν αλλάζει… μυαλά.
Το όνομα που είναι πιο πιθανό να… πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αν και εφόσον αποφασίσει η πλευρά των «μπιανκονέρι» να δώσει και έμψυχο αντάλλαγμα, είναι αυτό του Αλεσάντρο Μάτρι. Ο Ιταλός επιθετικός αρέσει πολύ στους ανθρώπους της Νάπολι και ίσως «ψηθούν» να δώσουν τον Ζουνίγκα για να κάνουν δικό τους τον άσο της Γιουβέντους. Σε περίπτωση που ο Μάτρι δεν δεχθεί την ανταλλαγή, τότε το επόμενο όνομα σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα είναι αυτό του Μάρτιν Κάσερες. Μια ενδεχόμενη προσθήκη του Ουρουγουανού αμυντικού φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο και τον νέο τεχνικό των Ναπολιτάνων, Ράφα Μπενίτεθ
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου