Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Το πλάνο για Κολάροφ…

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τους τον Αλεξάνταρ Κολάροφ της Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Tuttosport» έχουν έτοιμες τις πρώτες κινήσεις τους.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γνωστή ιταλική εφημερίδα, οι πρωταθλητές Ιταλίας θα προτείνουν στους «πολίτες» να πάρουν αρχικά τον παίκτη ως δανεικό, δίνοντας στην αγγλική ομάδα ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Παράλληλα, θα ενημερώσουν τη διοίκηση της Σίτι, ότι θα είναι σε θέση να αγοράσουν τον Σέρβο ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του δανεισμού του, προσφέροντάς τους περίπου 5,5 εκατομμύρια επιπλέον. Συνολικά, δηλαδή, θα δαπανήσουν για τη μεταγραφή του 27χρονου μπακ 7 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δείχνει να ικανοποιεί την ομάδα του Νησιού.
Ακόμα και αν η απάντηση των Άγγλων είναι αρνητική, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της προσφοράς από τη Γιουβέντους, κάτι που μαρτυρά, ότι οι Ιταλοί είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην προσθήκη του διεθνούς ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, ακόμα και αν χρειαστεί να τους στοιχήσει κάτι παραπάνω, από ότι αρχικά προβλεπόταν.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου