Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

«Δεν πωλούνται Βούτσινιτς και Ίσλα»

Ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, με σημερινές του δηλώσεις στο “Sky Sport Italia” ανέφερε ότι δεν είναι στα άμεσα σχέδια της ομάδας η πώληση του Μαουρίτσιο Ίσλα και του Μίρκο Βούτσινιτς.
Ο Χιλιανός άσος, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ίντερ του Βάλτερ Ματσάρι, ενώ και για τον Μαυροβούνιο υπάρχουν προτάσεις για να αποχωρήσει από το Τορίνο.
«Σε αυτή τη χρονική στιγμή, o Ίσλα δεν είναι διαθέσιμος στην αγορά. Γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον της Ίντερ. Θα καθίσουμε στο τραπέζι και θα αξιολογήσουμε την πρόταση. Ωστόσο αυτή τη στιγμή και με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού μας, δεν νομίζω να πωληθεί. Ο Ίσλα είναι ποδοσφαιριστής μας».
Σημερινό δημοσίευμα της “Gazzetta dello Sport” ανέφερε ότι εάν ερχόταν πρόταση στα γραφεία των “μπιανκονέρι” 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μίρκο Βούτσινιτς, τότε ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρούσε από την ομάδα.
«Ο Βούτσινιτς, όπως κι όλοι στην ομάδα, είναι πολύτιμος κι αξίζει το σεβασμό. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός σε πολλές θέσεις, μετά και τις μεταγραφές, όμως ο προπονητής θα κρίνει ανάλογα με το παιχνίδι το ποιος θα αγωνίζεται. Ο ανταγωνισμός είναι κάτι θετικό κι όχι αρνητικό. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την πώληση του Βούτσινιτς. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλούς επιθετικούς στην ομάδα και θέλουμε να αρχίσουμε τη σεζόν με πέντε, αλλά για να πουλήσουμε θα πρέπει να έρθει η κατάλληλη πρόταση κι η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, όπως στην περίπτωση του Τζιακερίνι».
Πηγη forzaitalia.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου