Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Νέα σενάρια για Ντι Μαρία- Γιούβε

Το όνομα του 25χρονου Αργεντινού «έπαιξε» στα ρεπορτάζ της Γιουβέντους πριν από μερικές εβδομάδες, ωστόσο σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, οι πρωταθλητές Ιταλίας εξετάζουν ακόμα την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης και δείχνουν πρόθυμοι να περιμένουν ακόμα και μέχρι την τελευταία στιγμή για να τον κάνουν δικό τους.
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «A Bola», μια ενδεχόμενη μετακόμιση του Γκάρεθ Μπέιλ από το Λονδίνο στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για λογαριασμό της Ρεάλ θα μπορούσε να σημάνει και το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στον Ντι Μαρία και το σύλλογο της Μαδρίτης. Οι άνθρωποι της Γιουβέντους παρακολουθούν από απόσταση τις εξελίξεις στην ισπανική ομάδα και σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ είναι πρόθυμοι να περιμένουν μέχρι και τα τέλη Αυγούστου για να κινηθούν για την απόκτηση του άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα.
Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, προτεραιότητα για τους «μπιανκονέρι» είναι η πώληση ορισμένων παικτών με σκοπό να μαζευτούν κάποια εκατομμύρια ευρώ, αλλά και να «ελαφρύνει» το ρόστερ. Μετά από αυτό το στάδιο, δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες κινήσεις από την πλευρά της Γιουβέντους.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου