Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

«Αγκάθι» το υψηλό κασέ του Νάνι…

Η Γιουβέντους, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ενδιαφέρεται πολύ έντονα για την απόκτηση του Νάνι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μάλιστα, η «The Sun» υποστήριζε σε χθεσινό(27/8) ρεπορτάζ της, ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Πορτογάλου, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται με μεγάλη σιγουριά από τους γείτονές μας. Αντίθετα, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι στέκονται αρκετά στο υψηλό κασέ του ποδοσφαιριστή, ποσό που δύσκολα μπορεί να καλύψει η Γιουβέντους. Τα 5 εκατομμύρια που αποτελούν τον ετήσιο μισθό του διεθνούς Πορτογάλου βάζουν σε αρκετές σκέψεις τη διοίκηση των «μπιανκονέρι» ακόμα και αν βρεθούν τα 13 εκατομμύρια, που απαιτεί η Γιουνάιτεντ για να παραχωρήσει τον παίκτη.
Βέβαια, υπάρχουν και δημοσιεύματα που αναφέρουν, ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πιέζει την ομάδα του να δεχθεί τις προτάσεις των ενδιαφερόμενων, αφού γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να έχει τον επιθυμητό –για αυτόν- χρόνο συμμετοχής τη νέα χρονιά. Ίσως αυτό τον ωθήσει στο να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του, κάτι φυσικά που βολεύει αφάνταστα τη Γιούβε.
Οι πρωταθλητές Ιταλίας ψάχνουν το… μπαμ της τελευταίας στιγμής, όμως περιμένουν πρώτα να δουν τι θα γίνει με τις πωλήσεις των παικτών που το μέλλον τους στην ομάδα είναι αβέβαιο, κάτι που μέχρι στιγμής παρουσιάζει «κολλήματα». Μέσα στις επόμενες ημέρες, τις τελευταίες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αναμένονται εξελίξεις, οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε…
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου