Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

«Ο Κόντε είναι ο Μέσι των προπονητών»

Το εγκώμιο του Αντόνιο Κόντε έπλεξε ο τεχνικός της Αζαξιό, Φαμπρίτσιο Ραβανέλι μιλώντας στην “Tuttosport”, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι μόνο ο καλύτερος Ιταλός τεχνικός, παρομοιάζοντας τον ως τον Μέσι των προπονητών.
Ο 44χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο των “μπιανκονέρι” από το καλοκαίρι του 2011, όταν κι άφησε τη Σιένα κι έκτοτε έχει κατακτήσει 2 σερί πρωταθλήματα με τη “Vecchia Signora”.
«Για μένα δεν είναι μόνο ο καλύτερος τεχνικός στην Ιταλία, αλλά είναι ο Μέσι των προπονητών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον επικείμενο τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας απέναντι στη Λάτσιο στις 18 Αυγούστου.
«Το “Supercoppa” ίσως σημαίνει περισσότερα για τη Λάτσιο από ότι για τη Γιουβέντους, όμως είμαι σίγουρος ότι ο Κόντε θα πιέσει τους παίκτες του στα όρια για την κατάκτηση του τροπαίου. Αυτή ίσως είναι η μεγαλύτερη δύναμη του. Η Γιουβέντους έχει το μειονέκτημα ότι έχει δουλέψει απίστευτα σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όμως ο Κόντε δεν λέει όχι στην κατάκτηση ενός τροπαίου. Είμαι σίγουρος ότι θα το κατακτήσει».
Ο Ραβανέλι φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους από το 1992 μέχρι το 1996, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα κι ένα Champions League κατά την παρουσία του στην ομάδα του Τορίνο.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου