Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

«Αδύνατο να ξεχάσω τη Γιούβε»

Τα όσα πέρασε στη Γιουβέντους θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην καρδιά του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο άλλοτε αρχηγός των «μπιανκονέρι» βρίσκεται αυτές τις ημέρες και πάλι στην Ιταλία, μιας και η ομάδα του (Sydney FC) θα πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας της σε αθλητικές εγκαταστάσεις κοντά στο Jesolo και ο γερόλυκος ποδοσφαιριστής βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο της ιταλικής ομάδας, αλλά και τα όσα αισθάνεται ο ίδιος για αυτή:
«Με γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι οι φίλοι της Γιουβέντους δεν με ξεχνούν και δείχνουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου σε κάθε ευκαιρία. Πέρασα 19 υπέροχα χρόνια στην ομάδα αυτή και μου είναι αδύνατο να τα ξεχάσω», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος επιθετικός.
Όσο για τη νέα χρονιά του συλλόγου, τόνισε: «Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν είναι σπουδαίοι. Διαθέτουν εμπειρία και τα κατάλληλα εφόδια για να ανήκουν στην οικογένεια της Γιουβέντους. Η Γιούβε είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση και του νέου πρωταθλήματος, μιας και οι άνθρωποί της έκαναν τις κατάλληλες κινήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όσο για τη Μίλαν, αυτή είναι πάντα ένας σπουδαίος αντίπαλος».
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου