Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Δύο… Μπέιλ αξίζει ο Πογκμπά»

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν ομάδες του εξωτερικού να κινούνται για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά σχολίασε ο Μίνο Ραϊόλα.
Ο γνωστός μάνατζερ… έβαλε τα γέλια όταν του είπαν ότι η Άρσεναλ ήταν έτοιμη να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον νεαρό Γάλλο της Γιουβέντους και απάντησε χαρακτηριστικά: «Πόσο κοστίζει ο Πογκμπά; Σίγουρα περισσότερα από τον Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ). Αν ο Μπείλ αξίζει 120 εκατομμύρια ευρώ, τότε ο Πογκμπά κοστίζει τα διπλάσια…».
Ο 20χρονος μέσος έχει καταφέρει να κερδίσει τόσο τους φίλους και τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ιταλίας με τις εμφανίσεις του όσο και την αγάπη του κόσμου που τον βλέπει να εξελίσσεται ραγδαία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Η Γιουβέντους δεν θέλει ούτε να ακούει για το ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις στα γραφεία της από άλλους συλλόγους, καθώς δεν είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει.
Στις δηλώσεις που πραγματοποίησε στο «Sky Sport Italia», ο Ραϊόλα μίλησε και για άλλους ποδοσφαιριστές που έχει υπό την εποπτεία του, λέγοντας: «Ο Νιάνγκ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Μίλαν. Υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν, αλλά ο παίκτης θα μείνει στο Μιλάνο. Όσο για τον Ιμπραΐμοβιτς, ο Σουηδός θα μείνει 100% στην Παρί Σεν Ζερμέν».
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου