Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Νέα σενάρια για Γιουβέντους- Νάνι…

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως η Γιουβέντους βρίσκεται ακόμα στο«κυνήγι» για την απόκτηση του Νάνι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα είναι ένα από τα φαβορί για την υπογραφή του Πορτογάλου λίγες μόνο ημέρες πριν το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα της «Sun», ο Αντόνιο Κόντε έχει ζητήσει από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας την ενίσχυση του ρόστερ με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Η ομάδα από το Τορίνο φαίνεται πως παρακολουθεί από… κοντά τις εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Νάνι στη Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμη να «χτυπήσει», προσπαθώντας να κάνει μια σημαντική ακόμα σημαντική προσθήκη προς στο τέλος των μεταγραφών. Οι Άγγλοι, σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ, θα επιδιώξουν να πουλήσουν τον παίκτη μέσα στις επόμενες ημέρες και ήδη έχουν βάλει… πωλητήριο, το οποίο ανέρχεται στα 13 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο του Νάνι λήγει το επόμενο καλοκαίρι, οπότε είναι προτιμότερο για αυτούς να αποχωρήσει από φέτος, παρά ως ελεύθερος μετά το τέλος της σεζόν (σε περίπτωση που δεν ανανεώσει).
Πάντως ο ανταγωνισμός δείχνει μεγάλος, αφού για διεθνή πλάγιο μεσοεπιθετικό ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μονακό και η Ρόμα.
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου