Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Τέβες: «Εξαιρετικό ξεκίνημα…»

Η Γιουβέντους ξεκίνησε με το… δεξί τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Λάτσιο στον τελικό του Σούπερ Καπ και ο Κάρλος Τέβες που στο συγκεκριμένο ματς σημείωσε το πρώτο του επίσημο τέρμα με τη φανέλα των πρωταθλητών Ιταλίας, περιμένει ακόμα περισσότερες επιτυχίες στη συνέχεια:
«Πραγματοποιήσαμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Από εδώ και πέρα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας ώστε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μεγάλο όνειρο για μας είναι η κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γράψουμε ιστορία ως ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.
Στην αρχή, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πρόλαβαν να σχολιάσουν αρνητικά την παρουσία του Αργεντινού επιθετικού στο Τορίνο, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι ήρθε στην ιταλική πόλη με παραπανήσια κιλά, όμως αυτό δεν… συγκινεί τον ίδιο που δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει το… βάρος της επίθεσης της Γιουβέντους: «Αισθάνομαι καλά. Πέτυχα το πρώτο μου γκολ στην πρώτη μου επίσημη εμφάνιση με την ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Θα βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι και ελπίζω να βοηθήσω τη Γιούβε να φτάσει ψηλά».
Τέλος, στα όσα είπε στην εφημερίδα «Tuttosport», μίλησε και για την συνεργασία του με τον Μίρκο Βούσινιτς: «Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Τα πάμε καλά και όσο παίρνει ο καιρός τόσο μαθαίνουμε το παιχνίδι ο ένας του άλλου. Μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά».
Πηγη forzaitalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου