Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Aπό 4άρα σε 4άρα!

Μετά το 0-4 στη Ρώμη για το Σούπερ Καπ, σειρά πήρε το 4-1 στο Τορίνο για το Campionato. Η Γιουβέντους συνέτριψε ξανά την Λάτσιο και έκανε το 2Χ2.
Ο Αντόνιο Κόντε έλεγε την Παρασκευή ότι οι παίκτες του θα πρέπει να περιμένουν ένα πιο δύσκολο ματς από ό,τι στο Σούπερ Καπ αλλά τελικά οι Μπιανκονέρι κατάφεραν να το κάνουν εύκολο... Η Λάτσιο απείλησε στο 2' με το σουτ του Ερνάνες που απέκρουσε ο Μπουφόν αλλά από εκεί και πέρα η Γιούβε πήρε τον έλεγχο και έβαλε από νωρίς βάσεις νίκης. Στο 14' ο Πογκμπά έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Βιντάλ, ο οποίος κατέβασε και πλάσαρε αμέσως με το εξωτερικό για το 1-0, για να ακολουθήσει το 2-0 στο 26' ξανά από τον Χιλιανό. Αυτή τη φορά έβγαλε τη (βαθιά) μπαλιά ο Μπονούτσι, με τον Re Arturo να το κάνει να φαίνεται ξανά απλό καθώς κατέβασε και πλάσαρε αμέσως, με το αριστερό, νικώντας και πάλι τον Μαρκέτι.
Η Λάτσιο αντέδρασε και ξαναμπήκε στο ματς στο 28' καθώς ο Κλόζε έσπασε την κατάρα κόντρα στη Γιουβέντους, μειώνοντας σε 2-1 με το κοντινό πλασέ μετά την απόκρουση του Μπουφόν στο σουτ του Ερνάνες. Η ομάδα του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς προσπάθησε να ισοφαρίσει με μακρινά σουτ αλλά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, στο 49', ο Βούτσινιτς έβαλε ωραία το σώμα του και πλάσαρε τον Μαρκέτι για το 3-1. Το ματς ουσιαστικά είχε κριθεί, η δεύτερη κίτρινη του Ερνάνες στο 63' το οριστικοποίησε και οι Τορινέζοι έριξαν εντελώς ρυθμό καθώς δεν υπήρχε λόγος να τρέχουν σαν... παλαβοί.
Ο Τέβες, πάντως, αφού πρώτα είδε την μπάλα να πάει στο οριζόντιο από το υπέροχο πλασέ στο 72', συνέχισε το σερί του και σκόραρε και στο τρίτο επίσημο ματς φέτος, όταν πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής στο 80', εξέθεσε με πολύ απλό τρόπο τον Τσάνα και πλάσαρε ιδανικά για το 4-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ετσι, πιο εύκολα από ό,τι περίμενε ο Κόντε, η Γιουβέντους έκανε το 2Χ2, όπως είχε κάνει νωρίτερα και η Νάπολι στη Βερόνα κόντρα στην Κιέβο.
Πηγη gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου