Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

«Υπάρχουν λάθη ατομικά και ομαδικά»

Δηλώσεις με δόση αυτοκριτικής από τον Τζίτζι

Η Γιουβέντους πήρε την τέταρτη νίκη της στη φετινή Serie A με το 2-1 επί της Κιέβο, μια νίκη που όπως τόνισε και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μπορούσε να έρθει σίγουρα πολύ πιο εύκολα.
Ο πορτιέρο της Μεγάλης Κυρίας που έκανε ένα τραγικό λάθος το οποίο κόστισε το γκολ των γηπεδούχων, ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του οφείλουν να παρουσιάζουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Κάτι που ωστόσο δεν τον αγχώνει, καθώς θεωρεί ότι θα γίνει στη συνέχεια της σεζόν.
«Θα ήταν καλύτερα να παίρναμε το προβάδισμα αντί να χρειάζεται να αντεπιτεθούμε, αλλά για να είμαι ειλικρινής στα τρία τελευταία ή τέσσερα παιχνίδια έχουμε δεχθεί γκολ με το πρώτο σουτ στον στόχο», είπε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ιταλίας στο Sky Sport Italia και πρόσθεσε: «Οι λόγοι συνδέονται με τις καταστάσεις που δημιουργούνται σε κάθε ματς, αλλά αναμφισβήτητα υπάρχουν επίσης λάθη ατομικά και ομαδικά. Στο τέλος της μέρας όλοι μας θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε λίγο καλύτερα, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Ωστόσο, πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν στην αρχή της σεζόν επειδή είναι μέρος ενός ταξιδιού που θα μας πάει και πάλι στην κορυφαία αγωνιστική κατάσταση».
 Πηγή http://gruppogreco.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3362.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου