Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

«Πόλεμος» Τορίνο-Κόντε

Το ντέρμπι του Τορίνο έχει και συνέχεια, με τις δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε και την ανακοίνωση της «Γκρανάτα».
Μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο η Γιουβέντους νίκησε με το γκολ του Πογκμπά στο οποίο ήταν οφσάιντ ο Τέβες, ο Κόντε στις δηλώσεις του τόνισε πως «μου είπαν όταν τελείωσε το ματς ότι ήταν οφσάιντ ο Τέβες στο γκολ. Λάθος του διαιτητή, όπως λάθος ήταν και το ότι δεν άφησε με 10 παίκτες την Τορίνο από το 35' μετά το φάουλ του Ιμόμπιλε στον Τέβες».
Η απάντηση της Τορίνο ήρθε μέσω ανακοίνωσης, στην οποία επιτίθεται στον προπονητή των Μπιανκονέρι.
«Πώς μετράει ο Κόντε; Στο τέλος του ντέρμπι είπε, απαντώντας σε όσους τον ρώτησαν για το οφσάιντ του Τέβες στη φάση του γκολ, ότι η Γιουβέντους ήταν στην επίθεση για 70 λεπτά, άρα είναι φυσιολογικό να υπάρχουν περισσότερες φάσεις προς συζήτηση.
Θα πρέπει να ρωτήσει κάποιος τον Κόντε πώς μετράει την κατοχή της μπάλας καθώς τα στατιστικά της Lega δείχνουν ότι η Γιουβέντους είχε το 52% και η Τορίνο 48%. Η υπεροχή της Γιουβέντους, επομένως, δεν ήταν συντριπτική.
Ακόμη μία δήλωση του Κόντε αφορά το φάουλ του Ιμόμπιλε, λέγοντας πως έπρεπε να αποβληθεί και να μείνει η Τορίνο με 10 παίκτες.
Ηταν όντως για κόκκινη κάρτα το φάουλ του Ιμόμπιλε; Σε μια τέτοια περίπτωση, θα ρωτήσουμε κι εμείς τι θα είχε γίνει αν έπαιρνε κόκκινη ο Πογκμπά για φάουλ στον Ελ Καντουρί ή δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαρκίζιο;
Η αλήθεια είναι ότι η Γιουβέντους νίκησε στο ντέρμπι με 1-0 και το γκολ προήλθε από θέση οφσάιντ. Οτιδήποτε άλλο είναι λόγια χωρίς ουσία. Ο Κόντε θα πρέπει να είναι καλύτερος στα ιταλικά από ό,τι στα μαθηματικά».
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/546165/polemos-torino-konte

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου