Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοίγουμε το κεφάλαιο «Μπουφόν»

Δημοσκόπηση στο blog και ενεργή συμμετοχή όλων των αναγνωστών μέσω των σχολίων αλλά και αρθρογραφίας!
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα και δεν αλλάζει ό,τι κι αν γίνει στο κοντινό ή μακρινό μέλλον. Αλήθεια είναι όμως πως τα τελευταία χρόνια, ο ιταλός γκολκίπερ δεν είναι ο ίδιος.
Λίγο τα χρόνια στην πλάτη, λίγο ο κορεσμός, λίγο η μόνιμη θέση και φυσικά οι αγωνιστικοί παράγοντες, είναι οι λόγοι που ο Τζίτζι διανύει φθίνουσα πορεία. Λιγότερες οι εντυπωσιακές εμφανίσεις, λιγότεροι βαθμοί που παίρνει η ομάδα από το τέρμα.
Στις συγκεντρώσεις του club αλλά και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά έχει εκφραστεί -και- αρνητικά για τις επιδόσεις του. Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο και όλοι ελέγχονται μέσα στο γήπεδο.
Το Gruppo Greco, με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του μεγάλου Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ανοίγει την περίπτωσή του και διενεργεί μια μεγάλη και σημαντική ψηφοφορία.
Μετά τον, επίσης σπουδαίο, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο Τζίτζι είναι ο μοναδικός εναπομείναντας μεγάλος αρχηγών της Γιουβέντους. Μετά τη χθεσινή κακή του εμφάνιση, αρκετοί οπαδοί της ομάδας μας ζήτησαν να θέσουμε τον προβληματισμό.
Οπερ και εγένετο…
Δεξιά στο μενού του blog τρέχει μια σημαντικά δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας θα δείξουν τι θέλει η κοινή γνώμη. Στην ερώτηση: «Πιστεύετε πως ο κύκλος προσφοράς του Μπουφόν στη Γιουβέντους ολοκληρώθηκε;», υπάρχουν δύο ρεαλιστικές απαντήσεις: «Οχι, μπορεί να προσφέρει και άλλο» και «Ναι, θα πρέπει να βρεθεί νέος βασικός γκολκίπερ για του χρόνου».
Ενας ποδοσφαιριστής ή μένει αφού μπορεί να προσφέρει ή φεύγει αφού δεν μπορεί. Μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν σε τέτοιες περιπτώσεις. Πάρτε θέση γιατί η γνώμη μας παίζει ρόλο.
Παράλληλα, το Gruppo Greco δίνει, ως συνήθως, βήμα σε όλους τους αναγνώστες. Μπορείτε να εκφράζετε την άποψή σας μέσω της διαδικασίας των σχολίων ή ακόμη καλύτερα να στείλετε τη γνώμη σας γραπτώς με μέιλ. Το blog θα δημιουργήσει σχετικό θέμα με τίτλο: Φάκελος Τζιανλουίτζι Μπουφόν: μένει ή φεύγει;
Θα περιμένουμε τα σχόλιά σας και τα μέιλ σας για να φτιάξουμε όλοι μαζί αυτό το παζλ. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την ημέρα των γενεθλίων της Γιουβέντους, στην 1η Νοεμβρίου, διάστημα ικανό για να καλύψει πλήρως το θέμα.

Πηγή http://gruppogreco.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7791.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου