Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ανανεώνουν Βιντάλ και Πογκμπά

Για συμφωνία με τον Αρτούρο Βιντάλ και επικείμενη συμφωνία με τον Πολ Πογκμπά, έκανε λόγο ο Μπέπε Μαρότα.

Μιλώντας την Παρασκευή ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους ξεκαθάρισε ότι τα έχει βρει με τον Χιλιανό μέσο για την ανανέωση του συμβολαίου του και πριν το τέλος της φετινής σεζόν θα έχει συμβεί το ίδιο και με τον Γάλλο πιτσιρικά που δείχνει συνεχώς το ταλέντο του.

«Σε ό,τι αφορά τον Βιντάλ, όπως ξέρετε κι εσείς πιστεύω, είχαμε συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες και έχουμε φτάσει σε συμφωνία. Απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες. Ο Αρτούρο είναι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους, θέλει να παραμείνει για χρόνια, θέλει να πανηγυρίσει κι άλλες επιτυχίες μαζί μας και τις προσεχείς εβδομάδες θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οσο για τον Πογκμά, μιλάμε για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή που έχει κάνει τεράστια βήματα μέσα σε κάτι περισσότερο από μόλις ένα χρόνο και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον ίδιο και τον Κόντε. Εχουμε κάνει ήδη μια πρώτη συζήτηση, έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις τόσο με τον ίδιο όσο και με τον μάνατζερ του και πιστεύω ότι τις προσεχείς εβδομάδες, τους προσεχείς μήνες θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε όλοι. Τόσο εμείς όσο και ο ποδοσφαιριστής».

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η συμφωνία για τον Βιντάλ είναι στα 4 εκατ. ευρώ ετησίως ενώ προβλέπονται και μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων. Τόσο προσωπικών όσο και ομαδικών.
Πηγή http://gruppogreco.blogspot.gr/2013/10/blog-post_8700.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου