Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Στάνταρ... Γιούβε

Η Γιουβέντους έκανε επίδειξη δύναμης με την Νάπολι και ο Ball Boy Γιώργος Κοντογεώργης γράφει για την Κυρία -που επιβεβαιώνει τον τίτλο της- και το 1/3 της Serie A.
Γιουβέντους
«Οποιος πίστευε ότι θα παρατήσει τη μάχη του τίτλου χωρίς να παλέψει, δεν ήξερε απολύτως τίποτα για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε» γράφουν οι Ιταλοί. Η κριτική για ντεφορμάρισμα, για τη μη ύπαρξη Plan B από τον αλενατόρε, η απουσία... επιβεβαίωσης από το Champions League και η ιστορική τεσσάρα στο «Αρτέμιο Φράνκι», προκάλεσαν την Γιουβέντους να δείξει @@ πρωταθλήτριας και να απαντήσει με τέσσερις σερί νίκες (όλες με clean sheet), με την τελευταία να έρχεται με τριάρα σε βάρος της ομάδας που θεωρείται η βασική ύποπτη για να της κάνει τη ζημιά.
«Στείλαμε μήνυμα σε αυτούς που είναι μπροστά μας» είπε ο Πίρλο μετά το υποτιθέμενο ντέρμπι, όμως το sms πήγαινε μάλλον περισσότερο προς «Σαν Πάολο» μεριά και όχι τόσο προς Ρώμη. Εχοντας παίξει μέτρια σε αρκετά ματς η Γιούβε τώρα μπορεί να καρπωθεί ότι στην κακή της περίοδο μπόρεσε να παραμείνει κολλητά σε Νάπολι και Ρόμα. Οι Μπιανκονέρι είναι πολύ πιθανό να υποδεχθούν τους Τζαλορόσι όντας από πάνω τους στη βαθμολογίας.
Οπως φαίνεται και από την κάρτα, η Γιουβέντους έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα μέχρι να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Η Μεγάλη Κυρία, πέρα από την επίσκεψη των νυν πρωτοπόρων (18η αγ.), έχει σαν πιο δύσκολη αποστολή το ματς με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο (17η), αφού εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει εντός έδρας της Ουντινέζε (14η). Οι πρωταθλητές με 4x4 στα τελευταία παιχνίδια έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν ακόμα 5 νίκες και να φτάσουν το σερί σε 9x9 πριν υποδεχθούν την Ρόμα.
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/559233/stantar-gioyve

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου