Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Πρόβλημα και με Βιντάλ

Ο βαθμός δυσκολίας του εκτός έδρας αγώνα με την Λιβόρνο μεγαλώνει για τη Γιουβέντους καθώς τα προβλήματα είναι αρκετά και σημαντικά.
Ο Αντόνιο Κόντε ψάχνει να βρει λύσεις για την άμυνα καθώς εκεί υπάρχει και ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος. Οι Λεονάρντο Μπονούτσι και Αντζελο Ογκμπόνα είναι τιμωρημένοι, ο Στέφαν Λιχτστάινερ τραυματίας, ο Αντρέα Μπαρτσάλι θα προφυλαχθεί και απομένουν μόνο οι Τζιόρτζιο Κιελίνι και Μάρτιν Κάσερες. Το θέμα είναι ότι ο Ιταλός προέρχεται από τραυματισμό ενώ ο Ουρουγουανός είναι με την εθνική της χώρας του και θα προπονηθεί με τη Γιούβε την Παρασκευή. Ολα αυτά σημαίνουν ότι ο Κόντε αναγκάζεται να σκεφτεί ακόμη και τους Φεντερίκο Πελούζο, Πάολο Ντε Τσέλιε και Μάρκο Μότα...
Την Τετάρτη, πάντως, στη Γιουβέντους κατάλαβαν ότι υπάρχει θέμα και με τον Αρτούρο Βιντάλ. Ο Χιλιανός δεν παρέμεινε στην αποστολή της εθνικής της χώρας του λόγω ενοχλήσεων και επέστρεψε στο Τορίνο για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Το ξεπέρασε αλλά υπάρχει ο κανόνας των πέντε ημερών της FIFA: Παίκτης που δεν αγωνίζεται στην εθνική ομάδα λόγω τραυματισμού, δεν μπορεί να αγωνιστεί με την ομάδα του αν δεν περάσουν πέντε μέρες.
Το ματς στο Λιβόρνο, την Κυριακή, είναι στην 5η μέρα από το τελευταίο παιχνίδι της Χιλής και η Γιουβέντους είναι σε επαφή με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του Βιντάλ για να δώσει το ΟΚ και να μη χρειάζεται πλέον να εφαρμοστεί ο κανονισμός της FIFA.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου