Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Επιχείρηση Πογκμπά για την Παρί!

Ο Πολ Πογκμπά αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο για την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους ιδιοκτήτες από το Κατάρ να έχουν ήδη ανάψει το πράσινο φως!
Ο Πολ Πογκμπά θεωρείται τρομερά εξελίξιμος και πριν από λίγες μέρες το όνομά του ακούστηκε για τρεις μεγάλες ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ. Την Άρσεναλ, την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, να τονίζει το καλοκαίρι ότι κοστολογείται στα 240 εκατομμύρια!
Το ενδιαφέρον της Παρί, που έχει δείξει ότι δεν τσιγκουνεύεται τα χρήματα όταν βάλει κάποιον στο μάτι, είναι σύμφωνα με την Parisien έντονο, αλλά όχι για τον Ιανουάριο. Οι Πρωταθλητές αναμένεται να κινηθούν αποφασιστικά για τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι, θεωρώντας ότι είναι ένα ταλέντο που αξίζει να επενδύσουν. Ο Μίνο Ραϊόλα, παρά την απομάκρυνση του φίλου του, Λεονάρντο, συνεχίζει να έχει πολύ καλή σχέση με τους Παριζιάνους, αποτελώντας τον ατζέντη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, του Μάξουελ και του Ματουιντί.
Ο πρόεδρος Αλ Κελαϊφί του έχει αδυναμία και ένας από τους λόγους η απόκτησή του θα γίνει προτεραιότητα το καλοκαίρι είναι ότι αν αποκτηθεί τον Ιανουάριο, δεν θα μπορεί να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδεχομένως να αποτελέσει το σενάριο του καλοκαιριού...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου