Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Γιορέντε: «Ο Κόντε με πιστεύει»

Η συμμετοχή του Φερνάντο Γιορέντε στο παιχνίδι της Γιουβέντους αυξάνεται όσο περνάει ο καιρός και ο Βάσκος είναι σίγουρος για το μέλλον.
Στην αρχή της σεζόν ο Γιορέντε δεν έπαιζε ουσιαστικά ποτέ αλλά σιγά-σιγά άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα στα τελευταία ματς να είναι βασικός. Τα δύο γκολ κόντρα στη Ρεάλ, συν αυτό στο πρωτάθλημα με τη Βερόνα, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία του υψηλόσωμου φορ, που περιμένει ακόμη καλύτερη συνέχεια.
«Ακούω τις φήμες για ενδιαφέρον άλλων ομάδων αλλά ποτέ κανείς στη Γιουβέντους δεν μου είπε κάτι τέτοιο. Δεν με απασχολούν όσα γράφονται γιατί ξέρω ότι με εμπιστεύονται σε απόλυτο βαθμό ο Κόντε και όλοι στην ομάδα», τόνισε ο Βάσκος και συμπλήρωσε: «Η καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν πολύ σκληρή και δεν ήταν εύκολο για μένα να προσαρμοστώ αμέσως στο σύστημα και το παιχνίδι της ομάδας. Τα πράγματα, όμως, τώρα πάνε καλά και θα πάνε ακόμη καλύτερα».
Για να συμβεί αυτό, πάντως, θα πρέπει η Γιούβε να νικήσει το βράδυ της Κυριακής τη Νάπολι, με τον Γιορέντε να περιμένει ένα «δύσκολο ματς με μεγάλη ένταση κόντρα σε έναν αντίπαλο επιπέδου. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς. Το να κατακτήσουμε το τρίτο σερί πρωτάθλημα θα είναι εκπληκτικό καθώς η Γιουβέντους δεν έχει πετύχει κάτι τέτοιο μετά τη δεκαετία του '30».
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/558009/giorente-o-konte-me-pisteyei

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου