Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ξύπνησε και «καθάρισε» η Γιουέντους, 4-1 την Αταλάντα

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουβέντους διέλυσε 4-1 την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.
Την έβδομή της συνεχόμενη νίκη στο Καμπιονάτο πανηγύρισε η Γιουβέντους η οποία βρήκε αντίσταση μόλις για ένα ημίχρονο απέναντι στην Αταλάντα για να επικρατήσει με άνετο τρόπο τελικά με το εμφατικό 4-1.
Το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό για τη «γηραιά κυρία» καθώς μόλις στο 6’ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τέρμα του Τέβεζ. Η απάντηση από το σύλλογο του Μπέργκαμο ήρθε γρήγορα, καθώς ο Μοράλεζ ισοφάρισε στο 15’.
Στην επανάληψη όμως, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκανε ό,τι ήθελε για να φτάσει σε τρία γκολ. Ο Πογκμπά στο 47’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, για να «καθαρίσει» το παιχνίδι ο Γιορέντε στο 75’. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Βιντάλ στο 79’.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίγκλι, Ραϊμόντι (87’ Κονέ), Στεντάρντο, Μιλιάτσιο, Ντελ Γκρόσο (69’ Κατσόλα), Μποναβεντούρα (68’ Λιβάγια), Καρμόνα, Τσιγκαρίνι, Μπρίβιο, Μοράλεζ, Ντένις.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιστάινερ, Βιντάλ (80’ Παντόιν), Πογκμπά (82΄Πελούσο), Μαρκίσιο, Ασαμόα, Τέβεζ (81’ Κουαλιαρέλα), Γιορέντε.
 Πηγή http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/Italia/item/367712-Xypnise-kai-katharise-i-Gioyentoys-4-1-tin-Atalanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου