Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Κόντε: «Άπαντες σε ετοιμότητα»

Ευχαριστημένος με τη νίκη 2-0 επί της Μπολόνια και την εικόνα της Γιουβέντους, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση παρά τις αλλαγές, εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τους παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ, υπογραμμίζοντας πως η «βέκια σινιόρα» ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πάρει την πρόκριση.
Αρχικά, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Ξέρουμε πως έχουμε παίκτες με ποιότητα και μέσω του συστήματος που χρησιμοποιούμε, δεν υπάρχει θέμα για το ποιος παίζει. Νομίζω πως ο Κουαλιαρέλα ήταν εξαιρετικός, όπως καλός ήταν και ο Βούτσινιτς, ο οποίος αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Η Γιουβέντους δεν άλλαξε, παρά τις αλλαγές που έγιναν και αυτό είναι καλό, σε συνδυασμό με τη νίκη».
Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είχα πει πριν το παιχνίδι πως δεν ανησυχούσα, καθώς όλοι οι παίκτες προπονούνται το ίδιο και είναι όλοι διαθέσιμοι όταν τους χρειαστώ. Θα μπορούσαμε να έχουν τελειώσει το ματς νωρίτερα, με τη σπουδαία ευκαιρία του Γιορέντε. Ο συγκεκριμένος παίκτης βελτιώνεται συνεχώς και αποδεικνύει γιατί τον αποκτήσαμε. Κάνει πολλές δουλειές μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πέρα από το να σκοράρει».
Τέλος, ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας, δήλωσε για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ: «Δε χρειάζονται λόγοι για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ. Μόνοι μας δυσκολέψαμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα πρέπει να λύσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα, ώστε να προκριθούμε».
Πηγή http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=316950&Sport=1&Country=100&Competition=209&Season=134369&Round=342209&Team=19873&Player=105100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου