Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ντύνεται Μπιανκονέρο ο Οσβάλντο

Μια ανάσα από την απόκτηση του Πάμπλο Ντανιέλ Οσβάλντο είναι η Γιουβέντους καθώς η πρόταση της καλύπτει την Σαουθάμπτον.
Το βράδυ της Τετάρτης οι Μπιανκονέρι, μέσω του Μπέπε Μαρότα, είχαν επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον τους για τον Οσβάλντο και από το πρωί της Πέμπτης στην Ιταλία ήταν σίγουροι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η απόφαση του Μίρκο Βούτσινιτς να απορρίψει όσες προτάσεις είχε και να παραμείνει στη Γιούβε καθώς και το ενδιαφέρον των Ιντερ και Βαλένθια για τον επιθετικό της Σαουθάμπτον φάνηκαν προς στιγμήν να μπλοκάρουν το θέμα αλλά τελικά δεν υπήρξε πρόβλημα.
Ο Οσβάλντο τα βρήκε αμέσως με τη Γιούβε σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του, απέρριψε τις προτάσεις άλλων ομάδων και αυτό που απέμενε ήταν να ικανοποιηθεί και η Σαουθάμπτον. Η πρόταση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, τελικά, φαίνεται ότι πείθει τους Αγγλους καθώς στην Ιταλία θεωρούν πλέον δεδομένη την μεταγραφή.
Η Γιουβέντους παίρνει τον Οσβάλντο ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς να δώσει κάποιο ποσό στους «Αγιους» (θα προβλέπονται κάποια μπόνους συμμετοχών ή γκολ) και η οψιόν απόκτησης του το καλοκαίρι θα φτάνει στα 20 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί, πάντως, τα 20 εκατ. ευρώ θα είναι... συζητήσιμα το καλοκαίρι. Δεν έχει «κλειδώσει» δηλαδή το συγκεκριμένο ποσό αλλά θεωρείται το υψηλότερο που μπορεί να δοθεί καθώς οι δύο ομάδες συμφωνούν στο να ξανασυζητήσουν τότε, όταν ο Μαρότα θα έχει και περισσότερο χρόνο στη διάθεση του για τις διαπραγματεύσεις.
Ο διεθνής Ιταλός, γεννημένος στην Αργεντινή, σέντερ φορ θα προστεθεί στους πέντε επιθετικούς που ήδη υπάρχουν στην Κυρία αλλά ουσιαστικά θεωρείται ο τρίτος πίσω από Τέβες και Γιορέντε για την επόμενη σεζόν καθώς οι Βούτσινιτς-Κουαλιαρέλα-Τζιοβίνκο και ειδικά οι δύο πρώτοι μόνο σίγουροι δεν είναι. Ο «Κουάλια», μάλιστα, δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί ακόμη και την Παρασκευή, τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, καθώς υπάρχουν προτάσεις από Ιταλία και εξωτερικό. Την Κάρντιφ, πάντως, την απέρριψε...
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/582986/ntynetai-mpiankonero-o-osvalnto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου