Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Άκυρο Μάντζουκιτς σε Γιουβέντους

Ο Μάριο Μάντζουκιτς μέσω του μάνατζερ του ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου για τη Γιουβέντους.
Από τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στη φετινή Γιουβέντους είναι στην επίθεση. Εκτός από τον Κάρλος Τέβεζ κανείς άλλος επιθετικός δεν έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και για το λόγο αυτό η «γηραιά κυρία» βρίσκεται σε αναζήτηση φορ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Από τα ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, είναι και αυτό του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Μάριο Μάντζουκιτς. Παρόλα αυτά, ο Κροάτης διεθνής δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από τη Βαυαρία για το Τορίνο.
«Γιουβέντους; Ο Μάντζουκιτς είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Μπάγερν Μονάχου. Έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια και μετά από αυτή τη σεζόν. Νιώθει καλά στο Μόναχο. Ο Γκουαρντιόλα τον πιστεύει αρκετά και το έχει δείξει αυτό στο πρώτο μισό της σεζόν. Ο Μάντζουκιτς θέλει να μείνει στην Μπάγερν και να υπερασπιστεί τον τίτλο του Champions League», είπε στην Tuttosport ο Ιβάν Τσβέτκοβιτς, μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού.
Πηγή http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/Italia/item/370104-Akyro-Mantzoykits-se-Gioyventoys

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου