Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Συμβόλαιο… ζωής με τη Γιουβέντους!


Στον πάγκο της Γιουβέντους θέλουν να βλέπουν για... πάντα οι άνθρωποι του συλλόγου τον Αντόνιο Κόντε γι' αυτό ετοιμάζονται να του
Ως παίκτης ο Αντόνιο Κόντε ήταν από τις «σημαίες» της Γιουβέντους, αφού μαζί της κατάφερε να αγωνιστεί 419 φορές, να πανηγυρίσει 44 γκολ και να μείνει στο Τορίνο για 13 σεζόν!

Κάτι αντίστοιχο πάει να κάνει ο Ιταλός και ως προπονητής αυτή τη φορά, καθώς σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, οι διοικούντες την «Μεγάλη Κυρία» είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο που θα λήγει το 2018.
Εφόσον ο 44 πει το «ναι», τότε ο τραπεζικός του λογαριασμός θα γίνεται πιο πλούσιος κατά 4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και θα γίνει ένας από τους καλοπληρωμένους προπονητής στην Σέριε Α.
Να τονίσουμε πως ο Κόντε ως προπονητής της «Γιούβε» έχει πανηγυρίσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Ιταλίας, ενώ πάει και για το τρίτο, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, να μην θέλει να τον χάσει από το Τορίνο για τα επόμενα χρόνια. προσφέρουν νέο συμβόλαιο που θα εκπνέει το 2018!
Πηγή http://sportsking.gr/2014/01/29/symvolaio-zwis-me-ti-giouventous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου