Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Βερόνα - Γιουβέντους 2-2

Η Γιουβέντους προηγήθηκε νωρίς με 2-0 στη Βερόνα αλλά στο 94' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν βαθμό (2-2)! Νίκες για Τζένοα, Σαμπντόρια.
Στο «Μπεντεγκόντι» η Γιουβέντους έδειχνε αρκετά σοβαρή από νωρίς, όπως από νωρίς φάνηκε να καθαρίζει τον αγώνα. Οι Μπιανκονέρι άνοιξαν το σκορ στο 4' με το πλασέ του Τέβες στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Ραφαέλ στο σουτ του Ασαμόα και στο 21' ο Αργεντίνος πέτυχε και δεύτερο γκολ, για το 0-2, μετά την ασίστ του Πογκμπά που τον έβγαλε τετ α τετ, με τον Τέβες στην αρχή της φάσης να είναι εκατοστά μπροστά. Η Γιούβε είχε συνεχώς την μπάλα, την κυκλοφορούσε άνετα και έβγαλε το πρώτο ημίχρονο χαλαρά στο 0-2 καθώς δεν επέτρεψε στη Βερόνα ούτε σουτ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το ματς απέκτησε ζωή!
Στο 52' ο Τόνι πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και μείωσε σε 1-2, σε μια φάση που υπήρξε οφσάιντ όπως και στο 0-2, με τους γηπεδούχους να το πιστεύουν και τον Αντόνιο Κόντε να ρίχνει στον αγώνα τον Οσβάλντο αντί του Γιορέντε, στο 66'. Αμέσως μετά ο διεθνής Ιταλός φορ είχε δοκάρι στο πλασέ που έκανε μετά την μπαλιά του Πίρλο και στη συνέχεια χρειάστηκε μια εκπληκτική επέμβαση του Μπουφόν σε σουτ του Τόνι από κοντά για να διατηρήσει το 1-2. Ο Κιελίνι βγήκε με μυικό πρόβλημα, η Βερόνα φώναξε για χέρι του Λιχτστάινερ στο 90' αλλά ο Ελβετός ήταν πλάτη με την μπάλα και δεν μπορούσε να ξέρει την πορεία της, η Γιουβέντους κρατούσε τους τρεις βαθμούς την ώρα που η Ρόμα ήταν κολλημένη στο 0-0 με την Λάτσιο αλλά στο 94' υποχρεώθηκε και αυτή σε ισοπαλία, μετά την κεφαλιά του Γκόμες -που είχε μπει ως αλλαγή στο 86'- ξανά σε στημένη φάση!
Με αυτό το αποτέλεσμα η Βερόνα παραμένει στην 5η θέση και συνεχίζει να ονειρεύεται ακόμη και έξοδο στην Ευρώπη!
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/586053/verona-gioyventoys-2-2-vids

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου