Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Γιουβέντους - Κιέβο 3-1

Η Γιουβέντους συνέχισε για τον τίτλο (3-1 την Κιέβο), η Νάπολι για το σεντόνι (0-2 την Σασουόλο) και η Πάρμα για την Ευρώπη (0-4 την Αταλάντα).
Στο Juventus Stadium οι Μπιανκονέρι δεν είχαν περιθώριο μετά την ισοπαλία στη Βερόνα, όπως ήρθε αυτή. Επρεπε να νικήσουν την Κιέβο και να είναι και σοβαροί. Η Γιούβε πήρε το τρίποντο και το έκανε εύκολα καθώς καθάρισε ουσιαστικά από νωρίς. Στο 17' ο Ασαμόα με ωραίο πλασέ εκτός περιοχής έκανε το 1-0, στο 29' ο Μαρκίζιο από κοντά μετά την απόκρουση του Αγκάτσι σε φάουλ του Πίρλο έγραψε το 2-0 και το ημίχρονο βγήκε χαλαρά για τους γηπεδούχους.
Στην έναρξη του δεύτερου, στο 51', το... αστείο αυτογκόλ του Κάσερες (χτύπησε η μπάλα πάνω του στην απομάκρυνση του Λιχτστάινερ) έκανε το 2-1 για να επαναφέρει τα... φαντάσματα της προηγούμενης αγωνιστικής για την Γιούβε αλλά άμεσα, στο 58', ο Γιορέντε έκανε το 3-1 με κεφαλιά μετά από κόρνερ και κλείδωσε το τρίποντο. Στο 71' ο Αντόνιο Κόντε πέρασε τους Τέβες και Οσβάλντο αντί των Γιορέντε και Τζιοβίνκο, με τον τελευταίο να ακούει και κάποιες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς, που πήραν και θέση με πανό σε όσα είχε πει ο Κόντε μετά το 2-2 στη Βερόνα για την ανάγκη των Μπιανκονέρι να γίνουν λίγο πιο ταπεινοί.
«Ταπεινότητα για όλους: Ποδοσφαιριστές, διευθυντές, προπονητή, οπαδούς και διοίκηση».
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/588176/gioyventoys-kievo-3-1-vids

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου