Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Kόντε: «Να τιμήσουμε τη διοργάνωση»

Ο τεχνικός της Γιουβέντους θεωρεί μεγάλη διοργάνωση το Γιουρόπα Λιγκ και σχολίασε ως φοβερό επίτευγμα την κατάκτησή της.
Ο Ιταλός προπονητής δε θεωρεί αμελητέα διοργάνωση και προειδοποιεί τους παίκτες του να μην θεωρήσουν δεδομένη την πρόκριση κόντρα στη Τράμπζονσπορ, ενώ μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.
«Τις επόμενες 52 ημέρες, μαζί με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, οι παίκτες θα αγωνιστούν σε 16 παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Χρειάζομαι ένα πλήρες ρόστερ για τα επόμενα ματς. Πρέπει να τιμήσουμε το Γιουρόπα Λιγκ. Θα ήταν ξεχωριστό αν κατακτούσαμε αυτό τον τίτλο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πρέπει όλοι να μείνουν συγκεντρωμένοι.
Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που βγήκε πρώτη στον όμιλο, μπροστά από τη Λάτσιο. Έχουν δυνατή ομάδα και ιδιαίτερα στην επιθετική γραμμή έχουν καλούς παίκτες».
Ο Κόντε μίλησε επίσης για τον τίτλο του φαβορί που έχει δοθεί στην ομάδα του,για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
«Ευχαριστώ όσους μας θεωρούν φαβορί, όμως υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα μέχρι το τέλος. Πρέπει να εστιάσουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα. Θέλουμε να φτάσουμε στους στόχους μας και το Γιουρόπα Λιγκ είναι σε αυτούς. Με τους παίκτες που έχουμε, έχω μεγάλη πίστη για τους στόχους».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/02/19/konte-na-timisoume-ti-diorganwsi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου