Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Πριμ για 100άρα

Περίεργα πράγματα στη Γιουβέντους καθώς η διοίκηση έταξε σημαντικό πριμ για τους 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα αλλά όχι και για το Europa League.
Η επιλογή του Αντόνιο Κόντε να βάλει κανονική 11άδα στο πρωτάθλημα με την Φιορεντίνα και να κάνει αλλαγές στον πρώτο αγώνα για την Ευρώπη μπέρδεψε τους οπαδούς αλλά όχι και την διοίκηση. Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ο Αντρέα Ανιέλι έχει τάξει σημαντικό πριμ σε όλους αν κατακτήσουν το πρωτάλημα με 100 βαθμούς, επίδοση που δεν έχει γίνει ποτέ στην Ιταλία. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, στη διοίκηση θεωρούν πιο σημαντικό αυτό και όχι την κατάκτηση του Europa League, με την ιταλική εφημερίδα να αναφέρει ότι γι' αυτό ήταν τόσο ήρεμος ο Κόντε μετά το 1-1 με την Φιορεντίνα, σε αντίθεση με ό,τι θα περίμενε κανείς, ενώ πριν λίγες μέρες έλεγε ότι «έχουμε πάντα τον στόχο του τρίτου σερί πρωταθλήματος που σημαίνει πολλά και για τον πρόεδρο αφού δεν έγινε ποτέ μετά τη δεκαετία του '30».
Αν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει βάση, είναι προφανές ότι στο Τορίνο έχουν μπερδέψει κάποια πράγματα γιατί η Γιουβέντους κάπως θα πρέπει να ξεμπλοκάρει στην Ευρώπη και το Europa League φέτος προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Το πρωτάθλημα, στο κάτω-κάτω, μια χαρά θα το πανηγυρίσουν όλοι και με λιγότερους από 100 βαθμούς...
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/596263/prim-gia-100ara

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου