Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Αυτές ξέρουν τον τρόπο

Η Γιουβέντους κέρδισε την αήττητη για 17 αγωνιστικές Πάρμα, ενώ η Μίλαν συνέχισε το εντυπωσιακό σερί της στην έδρα της Φιορεντίνα, όπου έχει να χάσει από το 2006.
Εμβόλιμη 30η αγωνιστική στην Ιταλία, με άνετες νίκες των Νάπολι, Κιέβο, Αταλάντα και Τζένοα. Πρώτο γκολ για Φετφατζίδη, καμία ισοπαλία σε εννιά παιχνίδια, τα οποία είχαν 22 τέρματα.
Η Γιουβέντους με τον Τέβεζ σε πολύ καλή μέρα, κέρδισε την Πάρμα, η οποία ήταν 17 παιχνίδια αήττητη, δηλαδή από τον πρώτο γύρο και την ήττα και πάλι από τη Γιουβέντους.
Οι «μπιανκονέρι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, έχοντας την κατοχή και κάποιες καλές φάσεις. Ωστόσο, ο Μολινάρο ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με τον Μπουφόν να αποκρούει.
Αυτός που έδειξε το δρόμο για τη νίκη, στους γηπεδούχους, ήταν ο Κάρλος Τέβεζ. Αρχικά, πέρασε δύο αμυντικούς σε μια κούρσα του, βρέθηκε μες την περιοχή, με το σουτ του να βρίσκει δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ στο 25′.
Εφτά λεπτά αργότερα, οι παίκτες της Γιουβέντους άλλαξαν ωραία τη μπάλα, αυτή κατέληξε στον Βιντάλ, με το Χιλιανό να σουτάρει μέσα από την περιοχή, τον Μιράντε να αποκρούει και τον Αργεντινό επιθετικό να παίρνει την απόκρουση και με σουτ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.
Ο ρυθμός έπεσε αρκετά στην επανάληψη, με την Πάρμα να το εκμεταλλεύεται αυτό, μειώνοντας σε 2-1 στο 62′, με τέρμα του Μολινάρο, όμως τρία λεπτά αργότερα, ένας άλλος πρώην παίκτης της Γιουβέντους, ο Αμάουρι, είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, για αγκωνιά του επιθετικού σε διεκδίκηση με τον Κιελίνι.
Κάπου εκεί η Γιουβέντους ξαναπήρε μπροστά, με τον Τέβεζ να φτάνει κοντά στο χατ-τρικ από εκτέλεση φάουλ και τον Γιορέντε να χάνει μια καλή φάση, με το 2-1, να χαρίζει άλλους τρεις βαθμούς στη «Μεγάλη Κυρία», η οποία δε φαίνεται να χάνει το πρωτάθλημα.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/03/26/aftes-kseroun-ton-tropo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου