Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Κιελίνι: «Μπουφόν, ο καλύτερος όλων»

Ο Ιταλός αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το συμπαίκτη του σε εθνική και Γιουβέντους, ελπίζοντας να οδηγήσει την Ιταλία στο Μουντιάλ
Ο Κιελίνι τον χαρακτήρισε κορυφαίο όλων των εποχών και φανταστικό αρχηγό, λέγοντας επίσης πως είναι τιμή του να βρίσκεται δίπλα του.
«Ο Μπουφόν είναι ο αρχηγός μας. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε δίπλα μας και νιώθω τιμή για αυτό. Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών και προστατεύει το τέρμα μας. Προσπαθούμε να τον βοηθάμε, για να μην είναι απαραίτητος πολλές φορές σε ένα παιχνίδι, όμως είναι φοβερό που τον έχουμε στο τέρμα».
Ο Μπουφόν έχει το ρεκόρ συμμετοχών με την Ιταλία με 139, όμως δεν είναι ο μόνος που έχει την εμπειρία για να οδηγήσει την ομάδα στη νίκη, σύμφωνα με τον Κιελίνι.
«Ο Πίρλο είναι απίστευτος επίσης. Τα τελευταία χρόνια έχω την ευκαιρία να τον έχω συμπαίκτη και στη Γιουβέντους, στην οποία από τη στιγμή που ήρθε, θυμηθήκαμε να νικάμε εύκολα. Είναι νικητής και μας μεταδίδει αυτό το χάρισμα. Είναι φοβερός κι ως χαρακτήρας».
Ο αμυντικός της «μεγάλης κυρίας» αναφέρθηκε και στην επίθεση των «ατζούρι», μιλώντας για τον Μπαλοτέλι και τη δύσκολη κλήρωση που είχε η ομάδα για το Μουντιάλ.
«Ο Μπαλοτέλι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ιταλία, αδιαμφισβήτητα. Η καριέρα του έχει τα πάνω και τα κάτω της, όμως ελπίζω στο Μουντιάλ να μας οδηγήσει σε νίκες με γκολ του και να κάνει χαρούμενους τους οπαδούς μας».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/03/07/kielini-boufon-o-kalyteros-olwn/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου