Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Βιαστική… Κυρία!

Να τελειώνει με το πρωτάθλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται θέλει η Γιουβέντους που επικράτησε και της Ουντινέζε στο "Φρίουλι" με σκορ 2-0.
Άλλο ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος είναι η Γιουβέντους.
Οι «μπιανκονέρι» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην Ουντινέζε στο «Φρίουλι» στο πλαίσιο της 33ης της Σέριε Α, καθώς επικράτησαν με σκορ 2-0.
Πλέον η διαφορά με τη Ρόμα βρίσκεται και πάλι στους οκτώ βαθμούς και δύσκολα μπορεί να μειωθεί, αφού οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε δύσκολα (όπως έχουν δείξει μέχρι τώρα) κάνουν «γκέλα».
ΤΟ ΜΑΤΣ
Η Γιουβέντους ξεκίνησε το παιχνίδι με το πόδι στο… γκάζι. Οι παίκτες του Κόντε πίεζαν από τα πρώτα λεπτά για να πετύχουν ένα γκολ και τελικά τα κατάφεραν με τον Τζιοβίνκο στο 16′. Ο Ιταλός θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Πογκμπά και με ωραίο διαγώνιο σουτ θα νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων «γράφοντας» έτσι το 1-0.
Ωστόσο, η «Μεγάλη Κυρία» βιαζόταν να τελειώσει το ματς. Και αυτό ουσιαστικά έγινε δέκα λεπτά αργότερα (26′) με τον Γιορέντε. Η μπάλα θα φτάσει στα καρέ του Σκουφέτ, οι αμυντικοί της Ουντινέζε δεν θα μπορέσουν να απομακρύνουν και μετά από μία αναμπουμπούλα ο Ισπανός φορ θα δώσει «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Οι «ζεμπρέτι» προσπάθησαν να απειλήσουν τον Μπουφόν με οργανωμένες επιθέσεις, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες της «Γιούβε» κράταγαν την μπάλα στα πόδια τους και με τη σωστή κυκλοφορία της πήγαν το παιχνίδι έτσι όπως το ήθελαν μέχρι το τέλος.
Αν και στις καθυστερήσεις η Ουντινέζε είχε δοκάρι με τον Μίριελ, ο οποίος από πλάγια θέση δεν θα πιάσει το σουτ όπως το ήθελε και έτσι η μπάλα δεν θα καταλήξει στα δίχτυα του Μπουφόν.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/04/14/viastiki-kyria/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου