Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ζιντάν: «Πολ έλα στη Ρεάλ!»

Σύμφωνα με το «France Football», ο Ζιζού προσπαθεί να πείσει τον Πολ Πογκμπά να μετακομίσει στη Ρεάλ, έχοντας το ΟΚ του Φλορεντίνο Πέρεθ.
Στη Μαδρίτη είναι σχεδόν σίγουροι πως το καλοκαίρι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ, ώστε να δοκιμάσει την τύχη του ως πρώτος προπονητής. Ωστόσο, πριν φύγει, έχει ήδη φροντίσει να εξηγήσει στον Φλορεντίνο Πέρεθ, το που θα πρέπει να εστιάσει μεταγραφικά: στον Πολ Πογκμπά. Αυτό τουλάχιστον βεβαιώνει το «France Football», που διέρρευσε ότι ο Ζιζού έχει ήδη τηλεφωνήσει στον ταλαντούχο συμπατριώτη του, για να τον πείσει ότι πρέπει να μετακινηθεί προς την ισπανική πρωτεύουσα.
Το όλο θέμα ξεκινάει από το ότι ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει πειστεί από τις ικανότητες του Ασιέρ Ιγιαραμέντι και το ότι ο Τσάμπι Αλόνσο μεγαλώνει. Οπότε εκεί υπάρχει ένα κενό, με τον Ζιντάν να θεωρεί ως τέλεια επιλογή τον μέσο της Γιουβέντους. Φυσικά ο βοηθός του Αντσελότι δεν ανακάλυψε την Αμερική. Το θέμα ήταν όμως να δεχτεί ο Πέρεθ να πληρώσει όσα θα χρειαστούν, ώστε να εξασφαλίσει για πάρα πολλά χρόνια το μέλλον της ομάδας στη συγκεκριμένη νευραλγική θέση.
Εάν και εφόσον Πογκμπά και Γιούβε δεχτούν, το ποσό που θα χρειαστεί υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στα 60 εκατ. ευρώ. Κυκλοφορεί όμως ακόμα ένα σενάριο που θέλει τα χρήματα να είναι 40 εκατ. και ως αντάλλαγμα ένας εκ των Φάμπιο Κοεντράο, Ανχελ Ντι Μαρία και Αλβαρο Μοράτα. Λογική σε αυτό μπορεί να υπάρχει, αλλά για τους δύο και σε καμία περίπτωση όσον αφορά τον Ντι Μαρία. Οταν πάντως ρωτήθηκε ο Ζιντάν, απάντησε ότι: «Ο Πογκμπά είναι, λογικό δεν είναι να τον θέλει όλος ο κόσμος;»
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/608433/zintan-pol-ela-sti-real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου