Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Πογκμπά για τα δύσκολα

Η Γιουβέντους έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι πως έχει τον τρόπο να κερδίζει στα δύσκολα επικρατόντας της Μπολόνια με 1-0 χάρις σε γκολ του Πογκμπά.
Το πρωτάθλημα δύσκολα θα το χάσει και φροντίζει να μας το θυμίζει κάθε αγωνιστική. Ο λόγος για τη Γιουβέντους που παρότι δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της έιχε τον τροπο να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Μπολόνια του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με 1-0 με γκολ του Πολ Πογκμπά.
ΤΟ ΜΑΤΣ
Σε επιθετικό μονόλογο μετέτρεψε το πρώτο μέρος η Γιουβέντους πολιορκώντας την περιοχή Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο εμποδίζοντας τις προσπάθειες των παικτών της «Μεγάλης κυρίας». Τα φάουλ του Πίρλο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Κούρτσι και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως τέρματα.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Πογκμπά έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έβαλε μπροστά την ομάδα του.
Η Μπολόνια δεν έχει απάντηση στο γκολ του Γάλλου και έτσι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε ακόμα μια νίκη που τη φέρνει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ παράλληλα ελπίζει σε βαθμολογικές απώλειες της Ρόμα στο ντέρμπι με τη Φιορεντίνα.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/04/19/pogkba-gia-ta-dyskola/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου