Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Μαρότα: «Μας αρέσει ο Σάντσες»

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Αλέξις Σάντσες, διέψευσε τις φήμες για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και επανέλαβε ότι δεν πωλείται κανένας.
Το όνομα του Σάντσες παίζει για τους Μπιανκονέρι εδώ και ένα μήνα, με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία να αναφέρουν ότι ο Χιλιανός έχει ήδη πει το «ναι», αρκεί φυσικά να τα βρουν οι δύο ομάδες. «Ο Αλέξις Σάντσες είναι ένας παίκτης που πραγματικά μας αρέσει αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα. Αν αρχίσουν αυτές οι συζητήσεις θα φροντίσουμε να το μάθετε. Οσο για τον Ντρογκμπά, είναι ελεύθερος, τον πρότειναν σε εμάς αλλά δεν το έχουμε σκεφτεί καθόλου» είπε ο Μαρότα επιβεβαιώνοντας επισήμως για πρώτη φορά το ενδιαφέρον για τον Αλέξις και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Αρτούρο Βιντάλ και Πολ Πογκμπά: «Ο Αρτούρο αρέσει στη Ρεάλ Μ. αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Η Γιουβέντους, επαναλαμβάνω ακόμη μία φορά, δεν πουλάει τα αστέρια της, εκτός κι αν βγει κάποιος και πει ότι θέλει να φύγει. Το εχω πει πολλές φορές αυτό. Οσο για τον Πολ, σύντομα θα συναντηθούμε με τον μάνατζερ του για να συζητήσουμε την ανανέωση του συμβολαίου».
Από εκεί και πέρα, ο Μαρότα είπε ότι «έχουμε ξεκάθαρες ιδέες, είμαστε ένα γκρουπ που νικάει και ηγέτης μας είναι ο προπονητής μας», επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει συζητήσεις με την Ουντινέζε για την απόκτηση του Περέιρα και... θυμήθηκε τον Φρέντι Γκουαρίν: «Βρεθήκαμε κοντά στο να τον αποκτήσουμε αλλά αυτό είναι παρελθόν. Οπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο όμως, ποτέ μην λες ποτέ...».
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/618351/marota-mas-aresei-o-santses

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου