Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Πίρλο: «Ελπίζω να μείνει ο Κόντε»

Την παραμονή του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους θέλει ο Αντρέα Πίρλο καθώς πιστεύει πως ο Ιταλός έχει πολλά ακόμα να δώσει.
Ξεκάθαρη θέση υπέρ της παραμονής του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους πήρε ο Αντρεα Πίρλο. Ο «μαέστρος» της ομάδας με δηλώσεις του τόνισε πως ο Ιταλός τεχνικός είναι ταλαντούχος και έχει πολλά να προσφέρει στο σύλλογο.
«Ελπίζω να μείνει ο Κόντε, γιατί είναι ένας ταλαντούχος προπονητής που απαιτεί πολλά και προσφέρει περισσότερα. Η Γιουβέντους δεν μπορεί να τα πάει καλύτερα στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά αν είναι για την Ευρώπη, είναι στο χέρι της διοίκησης η απόφαση».
Στη συνέχεια ο Ιταλός αναφέρθηκε και στο νέο του συμβόλαιο που απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες:
«Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας μας. Έχουμε συμφωνήσει για άλλα δύο χρόνια και σύντομα θα επισημοποιηθεί. Δεν περίμενα όταν ερχόμουν πως θα μείνω εδώ για πέντε χρόνια μετά από μία δεκαετία στη Μίλαν».
Τέλος ο έμπειρος μέσος μίλησε για το ενδεχόμενο να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους, ενώ αποκάλυψε και μερικά μυστικά για τις εκτελέσεις φάουλ
«Η κατάκτηση τριών σερί πρωταθλημάτων είναι μεγάλη υπόθεση και ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι εύκολο πράγμα να παίρνεις τον τίτλο στην Ιταλία. Στην Ευρώπη δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά θα προσπαθήσουμε και πάλι του χρόνου έχοντας προτεραιότητα όμως και πάλι το Σκουντέτο. Ήταν οδυνηρό που χάσαμε το στόχο του Γιουρόπα Λιγκ φέτος, αλλά πήραμε το μάθημα να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Θέλω να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν είναι εύκολο όταν βλέπεις πόσα χρήματα ξοδεύουν ομάδες σαν την Παρί ή την Σίτι και δεν καταφέρνουν να φτάσουν στον τελικό.
Έχω 4-5 τρόπους να χτυπώ την μπάλα και αποφασίζω ποιον θα χρησιμοποιήσω όπως τοποθετώ την μπάλα. Μελετώ τις εκτελέσεις φάουλ στην τηλεόραση ή στο ίντερνετ και μια φορά την εβδομάδα προπονούμαι σε έναν συγκεκριμένο τρόπο εκτέλεσης».
Πηγή http://sportsking.gr/2014/05/18/pirlo-elpizw-na-meinei-o-konte/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου