Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

«Mάχη» Γιουβέντους και Ρεάλ για Βεράτι

"Πόλεμος" ετοιμάζεται να ξεσπάσει ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται διατεθειμένες να αποκτήσουν τον Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν.
Σε «μήλον της Έριδος» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται πως έχει μετατραπεί ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάρκο Βεράτι, όπως αποκαλύπτουν γαλλικά δημοσιεύματα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός χαφ δεν εμφανίζεται ικανοποιημένος στους πρωταθλητές και γι” αυτό το λόγο θέλει να αποχωρήσει από αυτούς. Μόλις κάτι τέτοιο έγινε γνωστό «βασίλισσα» και «Μεγάλη Κυρία» άρχισαν να σκέφτονται πως ο νεαρός μέσος θα ήταν καλή περίπτωση για την μεσαία τους γραμμή.
Βέβαια, η κάθε ομάδα έχει τα δικά της… ατού, ώστε να πετύχει τον στόχο της. Από την μία πλευρά οι «μερένχες» έχουν στις τάξεις τους τον Κάρλο Αντσελότι που αποτελεί τον μέντορα του Βεράτι, ενώ από την άλλη μεριά οι «μπιανκονέρι» θα παίξουν με το «χαρτί» της επιστροφής στην πατρίδα και την οικογένεια.
Τιμή πώλησης του Ιταλού είναι τα 30 εκατομμύρια ευρώ με τους Παριζιάνους να φημολογείται πως ήδη έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Γιάγια Τουρέ της Μάντσεστερ Σίτι.
Πηγή http://sportsking.gr/2014/05/27/maxi-giouventous-kai-real-gia-verati/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου