Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αρχίζει το summer camp της Γιούβε!

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, θέλεις να βελτιώσεις το επίπεδο της τεχνικής και των ποδοσφαιρικών σου δεξιοτήτων, αλλά αν πάνω απ’ όλα, επιθυμείς να περάσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδι και δημιουργική διασκέδαση, τότε δήλωσε συμμετοχή στο Juventus Summer Camp!
Από το 2010 έως και σήμερα πάνω από 300 παιδιά έχουν λάβει μέρος στο καλοκαιρινό camp της Juventus Athens School, το οποίο φιλοξενείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα στην Παλλήνη, σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον και σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και προστασίας.
Το μόνο που χρειάζεται είναι διαλέξεις τις ιδανικές ημερομηνίες και να προετοιμαστείς για μία ιδανική εμπειρία (σ.σ.: κάθε παιδί μπορεί να επιλέξει από μία έως δύο περιόδους):
Οι τέσσερις διαφορετικές περίοδοι
1η περίοδος (Ημερήσιο camp - χωρίς διανυκτέρευση): 16-20 Ιουνίου

Αφορά παιδιά 5-8 ετών (γεννημένα από 2006 έως 2008)
Το κέντρο σπουδών του πανεπιστημίου της Γιουβέντους, έχει σχεδιάσει και αναπτύξει σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και ειδικά προγράμματα προγύμνασης, που σε βοηθούν να εκφραστείς καλύτερα μέσα στο γήπεδο και να μάθεις τα μυστικά του ποδοσφαίρου.
Καθημερινά, τα παιδιά διδάσκονται νέες τεχνικές και ενθαρρύνονται για να διαπιστώσουν τις αδυναμίες τους και τους τρόπους να τις υπερνικήσουν. Το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και μεμονωμένες ασκήσεις για κάθε ηλικία και σύμφωνα πάντα με το επίπεδο και τις ανάγκες του κάθε παιδιού.
2η περίοδος (Camp με διανυκτέρευση): 22-28 Ιουνίου
Αφορά παιδιά από 8-16 ετών (γεννημένα από το 1997 έως το 2006)
3η περίοδος (Camp με διανυκτέρευση): 29-05 Ιουλίου
Αφορά παιδιά από 8-16 ετών (γεννημένα από το 1997 έως το 2006)
4η περίοδος (Camp με διανυκτέρευση): 6-12 Ιουλίου
Αφορά παιδιά από 8-16 ετών (γεννημένα από το 1997 έως το 2006)
Μία ημέρα στο Juventus Summer Camp δεν περιλαμβάνει μόνο ποδόσφαιρο, αλλά μία μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για την διασκέδαση αλλά και την επιμόρφωση των παιδιών.
Κατά τη διάρκεια του camp, όλα τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα, να παίξουν beach soccer, παιχνίδια στην πισίνα, τένις, μπάσκετ, να απολαύσουν σινεμά, πάρτυ, να συμμετάσχουν σε οργανωμένα παιχνίδια τύχης, γνώσεων, σε διαγωνισμούς και σε διάφορες δοκιμασίες, μαζί με τους φίλους τους, αλλάζοντας συνεχώς ρόλους και θέσεις.
Τα παιδιά συμμετέχουν καθημερινά σε ειδικά σχεδιασμένα μαθήματα Αγγλικών για κάθε επίπεδο με ειδικευμένο προσωπικό, ενώ διαμένουν σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια 4-5 ατόμων με όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Το εστιατόριο και όλοι οι πολλαπλοί χώροι δραστηριοτήτων των Εκπαιδευτηρίων είναι στην διάθεσή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του camp.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.cgs.gr/juventus
Τηλέφωνα: 210-6030411, 6973-300306
Πηγή http://www.gazzetta.gr/advertorial/article/615495/arhizei-summer-camp-tis-gioyve

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου