Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

«Σφαγή» για Ιτούρμπε!

Γιουβέντους και Μίλαν δίνουν ντέρμπι για την απόκτηση του Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε, με την Βερόνα να επιμένει ότι θέλει κοντά στα 30 εκατ. ευρώ.
Η σεζόν που έκανε ο 21χρονος Αργεντίνος εξτρέμ ήταν σίγουρο ότι θα τον έκανε έναν από τους πρωταγωνιστές της μεταγραφικής περιόδου και οι μνηστήρες ήταν γνωστοί από την αρχή: Γιουβέντους, Μίλαν, Ρόμα. Οι Τζαλορόσι σταδιακά έμειναν πίσω και αποσύρθηκαν από την διεκδίκηση του, με την Βερόνα να ζητάει 30 εκατ. ευρώ και τις Γιουβέντους και Μίλαν να αρχίζουν την μάχη τους.
Το προβάδισμα αρχικά το είχαν οι Ροσονέρι καθώς ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει άριστες σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή της Ελλάς, Σιν Σολιάνο. Καθημερινά, όμως, οι Μπιανκονέρι κάλυπταν την απόσταση και τις τελευταίες μέρες πήραν και τον τίτλο του φαβορί για την απόκτηση του. Οι Τορινέζοι ανέβηκαν στα 21 εκατ. ευρώ συν τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα ενώ αργά το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό, μετά από συνάντηση που είχε ο Μπέπε Μαρότα με τους μάνατζερ, ότι υπάρχει απόλυτη συμφωνία με τον 21χρονο άσο για πενταετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ.
Μία μέρα μετά, οι Ροσονέρι έκαναν ρελάνς και ανέβασαν την προσφορά τους, δείχνοντας πόσο θέλουν τον Αργεντίνο. Ο Γκαλιάνι πρόσφερε στην Βερόνα 28 εκατ. ευρώ, με τα 17 να δίνονται άμεσα και τα υπόλοιπα 11 τα επόμενα χρόνια. Η Γιούβε, από την άλλη πλευρά, είχε συνάντηση με τους Βερονέζους έχοντας ως στόχο να κλείσει το θέμα αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και τα πάντα θα κριθούν την Πέμπτη. Την ίδια ώρα, είναι... μπέρδεμα το ποια ακριβώς είναι η πρόταση των Μπιανκονέρι αφού άλλα Μέσα κάνουν λόγο για 21 εκατ. ευρώ συν τον Κουαλιαρέλα, άλλα για 23 εκατ. ευρώ -που μπορεί να γίνουν 25- αλλά χωρίς τον «Κουάλια».
Το θέμα παραμένει ανοιχτό αλλά όχι για πολύ ακόμη αφού ο Ιτούρμπε, που βρίσκεται στη Ν. Αμερική, εμφανίστηκε την Τετάρτη στο twitter για να προαναγγείλει εξελίξεις: «Υπομονή, λείπει το τελικό χτύπημα»!
Πηγή http://www.gazzetta.gr/football/article/629596/sfagi-gia-itoyrmpe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου